Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Yıldırım Belediyesi’ne teşekkür, UEDAŞ yetkililerine rica

​Günay Bey iyi günler. 13 Ocak 2017 tarihli köşenizde “Mahallemize Kedi Evleri İstiyoruz” başlığıyla Yıldırım Belediyesi’nden talep ettiğimiz okur ricamızı yayımladığınız için öncelikle size teşekkür ediyoruz. Yazımızın yayımlanmasından hemen sonra Yıldırım Belediyesi Veteriner İşleri tarafından talep ettiğimiz yere kedi evi konuldu.

Yıldırım Belediyesi’ne bu hassasiyetinden ve hizmetinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Önceki gün baktım, Yıldırım Belediyesi görevlileri kedi maması bile bırakmışlar kediler için. Kedi evi bıraktıkları yere kedi mamasını da bırakmayı ihmal etmeyen yetkililere ayrıca teşekkür ediyoruz. Bu tür hizmetlerin vatandaş nezdinde memnuniyetle karşılandığını bilmenizi isterim.

Ancak, yukarıdaki fotoğraflarda da görülebileceği gibi kedi evine yiyecek bırakmaya gittiğimde fark ettiğim bir durumu UEDAŞ yetkilileriyle paylaşmak istiyorum. Kedi evinin konulduğu trafo binasının üzerindeki garip durum sanırım UEDAŞ yetkililerinin de dikkatini çekecektir. Gerçekten ilginç bir görüntü. O su gideri oraya süs olarak konulmuş gibi duruyor. Yağmur yağdığında su olduğu gibi hem trafo binasına zarar verir hem de kedi evine.

UEDAŞ yetkililerinin bu garip durumu gidereceğini, bir çözüm bulacağını ve bir yanıt vereceğini ümit ediyorum.

Saygılarımla.

Ertuğrulgazi Mah.’nden bir okurunuz

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X