Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Yıldırım Belediyesi’ne teşekkür ve bir rica

Geçtiğimiz günlerde Ertuğrulgazi Mahallesi’ndeki Mutlu Sokak’taki bu parkta çok güzel bir bakım yapıldı. TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ancak diğer fotoğrafta görüldüğü gibi trafonun olduğu bölgede kaldırımın yarısı yok. Yıllar önce trafoda bir bakım yapıldı burası bozuldu ve öylece kaldı. Yıldırım Belediyesi’nden rica ediyoruz, buradaki kaldırımın ve çevrenin düzenlenmesi Gümüş Sokak sakinleri olarak bizleri çok sevindirecek. Şimdiden teşekkür ediyoruz.   
Sokak sakini vatandaş

Halkın park etmesi neden engelleniyor?

Merhaba. Yeşil Türbe’de yol kenarındaki BURBAK tabelasının bulunduğu park bölgesinin atm’ye en yakın olan son çizgisine park ettim. Sonra orada tur otobüsleriyle ilgilenen bir görevli, oraya park etmemem gerektiğini, oraya park ettiğim için diğer tur otobüslerinin park alanının kısıtlandığındı belirterek şikâyetçi oldu ve sert bir tepki verdi.

Eğer orası BURBAK otoparkıysa ve park ettiğim için benden ücret alınıyorsa, neden üçüncü bir şahıs/firma bundan şikâyetçi oluyor? Neden ücretini verip aracını halk için tahsis edilmiş yere park eden halktan birisi oraya park edemiyor ?

Konuyu Büyükşehir Belediyesi ve BURBAK’a da şikâyet olarak yazdım, fakat BURBAK, “Beyaz Masa ya da bölgedeki otopark görevlisi ile görüşmenizi öneririz”, şeklinde bir cevap geldi. Bölgedeki görevli de zaten –eğer park ederken görseydim, uyarırdım- şeklinde konuşmuştu, yani zaten o da oraya park etmemizi istemiyordu.

Saygılarımla.
Onur Arı

Her gün metroyu kaçırmaktan bıktım! 

İyi günler. Ben Gürsu’da oturuyorum. Her gün D-12’yi kullanıyorum ve sürekli metroyu kaçırmaktan sıkıldım. 30 saniye ile metro mu kaçar ya yeter yani her gün her gün. Şoförlerin umrunda değil tabii nasıl olsa 20 dk. bekliyorlar istasyonda. Sallana sallana gidiyorlar yolda. Bu durumdan çok sıkıldım. Bir de bu otobüsün doluluk oranını görmüyor musunuz. Ne kadar sıkışık oluyor farkında mısınız? Gürsu’nun nüfusu 90 bin, Kestel’in nüfusu 60 bin. Niye eşit sayıda otobüs geliyor. Yetkililerden rica ediyorum, Gürsu’ya daha fazla otobüs seferi yapılsın. Ayrıca metro vagonlarını da soğuk hava deposuna çevirmeyin.

Saygılarımla.
Ahmet USTA

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X