Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Yıldırım’dan yanıt var: Esnaf kaldırımı yayalara bıraktı

15 Eylül 2020 tarihli Olay gazetesi Söz Sizde köşesinde yayımlanan “Kaldırımlar Esnafın, Yayalar Ne Yaparsa Yapsın Durumu(!)” başlıklı okur şikâyeti Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü’nce incelenmiştir.

Yazıda bahsi geçen şikâyet üzerine, Çınarönü Mahallesi Çınarönü Caddesi üzerinde faaliyet gösteren işyeri sahibine, işyerinin ön kısmına koymuş olduğu masa, sandalye ve çiçek saksılarını kaldırması için İşyeri Denetim Formu düzenlenerek süre verilmiştir.

Süre bitiminde yapılan kontrolde ilgilinin istenen hususları yerine getirdiği görülmüş olup tekrarı halinde yasal işlem yapılacağı bilgisi aktarılmıştır. Konunun takibine devam edilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Yıldırım Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdürlüğü

 

Yağmurlar başlamadan rögarların temizliği yapılmalı

 

Günay Bey geçtiğimiz günlerde (13 Eylül 2020) tarihinde yağmur yağdığında Osmangazi ilçesi Kükürtlü Caddesi’nde rögarlar tıkanınca trafikte oldukça sıkıntı yaşandı.

Yağmur mevsimi başlıyor, her yağmur yağdığında yollar göle dönmeden rögarların bakım ve temizliğinin yapılmasını yetkililerden rica ediyorum.

Bir okur

 

Hünkar Köşkü’ne ulaşmak için otopark ücreti isteniyor

 

Daha önceden Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde bulunan ve BURFAŞ tarafından işletilen Hünkar Köşkü Cafe Restaurant’ın zaman içerisinde Yıldırım Belediyesi’ne ve dolaylı olarak özel sektöre verilmesinden sonra köşke giden yollarda vale adı verilen şahıslar tarafından otopark ücreti alınmaktadır. Yıldırım Belediyesi’ne ait bu yere ulaşmak için otopark ücreti alınması normal midir? Yetkililer yanıt verirse memnun oluruz.

Oktay Ergül

 

Cami önü otopark mı?

 

Osmangazi ilçesi Heykel’in hemen arkasındaki Hacılar Camii önünden kaldırılan demir dubaların tekrar konulmasını rica ediyorum.

Hakan Kavurmacı

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X