Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Yıldırım’dan yanıt var: Mevcut parkın daha büyük hale getirilmesi için çalışma yapılmaktadır

Köşe Yazısını Dinle

29 Haziran 2021 tarihli Olay gazetesi Söz Sizde köşesinde yayımlanan “Lütfen Parkımız Yıkılmasın!” başlıklı, Millet Mahallesi Kısmet Caddesi 38 Numaralı apartmanın karşısında bulunan parkın, Yıldırım Belediyesi ekiplerince yenileme çalışmaları gerekçe gösterilerek yıkılmak istendiğini ifade eden okur şikâyeti incelenmiştir.

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince inceleme neticesinde, bahse konu adresteki parkın, plandaki sınırlarına çekilerek daha büyük ve işlevsel bir dinlenme parkı haline getirileceği ifade edilmiştir.

Yıldırım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

 

 TEŞEKKÜR 

Türbe çevresi otopark olmaktan kurtuldu

Sesimiz olan Söz Sizde köşesinde zaman zaman dile getirmiştik konuyu. Okçu Baba Türbesi’nin çevresinin otopark gibi kullanılmasından dolayı vatandaşlara oturmaya, dinlenmeye yer kalmıyordu. Gördüğüm kadarıyla yetkililerden yanıt buldu ve Okçu Baba Türbesi’nin çevresi otopark olmaktan kurtuldu.

Şimdi vatandaşlar çevresindeki dinlenme yerlerinde rahatlıkla oturabiliyor, türbeyi rahatça ziyaret edebiliyor. Sesimiz olduğunuz için Söz Sizde köşesine ve duyarlılık gösterip sorunu çözen yetkililere teşekkür ederim.

Bir okur

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X