Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Yol boyunca hafriyat, çevre ve görüntü kirliliği

Geçtiğimiz günlerde Dağyenice’deki piknik alanına gittim. Ancak, yol boyunca gördüğüm manzara karşısında inanın çok üzüldüm. Yol boyunca tüm yeşil alanlar hafriyat alanına dönüşmüş durumda. Belediyenin belirlediği alanlar dışında buralara kadar gelip kimler hafriyat döker? Veya bu kaçak hafriyata neden göz yumulur, anlayabilmiş değilim. Yazık olmuş yeşil alanlara. Çevre kirliliği ve görüntü kirliliği insanın içini sızlatıyor. Umarım yetkililerimizin dikkatini çeker de bu çevre kirliliğine birileri çözüm bulur.

Duyarlı bir vatandaş

 

Birileri sesimizi duysun artık

 

Yaklaşık on yıldır 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde (Kayapa TOKİ Konutları) ikamet ediyorum ve her gün Kayapa-İzmir Yolu arasındaki yolu kullanıyorum.

Yıllardır yazışmalar, şikâyetler ve istekler yolumuzun düzelmesine yetmedi, kimse ilgilenmedi. Yağmur ve kar yağışlarından sonra belediyenin bir asfalt kamyonu gelir açılan çukurlara birkaç kürek asfalt atıp gidiyor.

Yolumuz sürekli dere yatağına doğru çöküyor düzeltiyorlar tekrar çöküyor.

Virajlarda araçlar derelere uçuyor. Yol sağlam ve düzgün olmamasına rağmen hafriyat kamyonları cabası. Bir belediye yetkilisi desin ki şu yolu yeniden farklı bir güzergâhtan yapalım. Güvenle seyahat etmek herkesin hakkı diye düşünüyorum. Rica ediyorum, lütfen yetkililer bu soruna bir çözüm üretsinler artık. Saygılarımla.

Aydın Arı

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X