Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Yol kenarlarına atılan evsel atık

Fotoğrafta görülen yer Yıldırım Ertuğrulgazi Mahallesi Binkonutlar bölgesinden.

Buradaki lojmanlar yıkıldığından beri çöplük alanı  gibi oldu.

Birileri sürekli sokaklara evsel atık atmaktan bıkmadı.

Yaz geliyor ortalık yine insan boyu otlar ve çöp yığınlarıyla dolacak.

Her yıl bu sıkıntıyı yaşamaktan bıktık.

Bir okur

 

Gece gündüz demeden çalışıyorlar

 

Koronavirüs salgını nedeniyle ilçenin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız sürdüren Osmangazi Belediyesi, 10 günde toplam 62 bin 988 bin erzak, sıcak yemek ve ekmek dağıttı.

Salgın nedeniyle evlerinden çıkması kısıtlanan vatandaşlara yönelik Osmangazi’de kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu, ilçenin dört bir yanındaki talepleri anında karşılıyor.

Vatandaş tarafından takdirle karşılanan bu hizmetler için biz de Osmangazi Belediyesi ve Vefa Destek Grubu’na teşekkür ediyoruz.

 

Duyarlılığınız için teşekkür

 

Günay Bey, Söz Sizde köşenizi yıllardır takip etmekteyim. Ben de yıllardır bir hayvansever olarak kendi imkânlarımla sokak hayvanlarıyla ilgilenmekteyim.  Can dostların beslenmesi yanında gerektiğinde veterinere götürmek,  bakımlarıyla ilgilenmek, ilaçlarını almak hep kendi kısıtlı imkânlarımla yapmaya çalışıyorum.

Bir yazar olarak sizin de yıllardır sokak hayvanlarıyla ilgili duyarlılığınızı takip etmekteyim. Özellikle geçtiğimiz bu sıkıntılı süreçte de can dostlara dikkat çekmenizi takdir ve teşekkür ediyorum.

Kemal Başeren

 

Günün Sözü

“Eğer iyilik ederseniz kendiniz için iyilik etmiş olursunuz; kötülük ederseniz yine kendinize edersiniz.” İsra/7


ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X