Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Yoldaki bozuk kapak aynı gün tamir edildi

2 Kasım 2016 tarihinde Olay Gazetesi Söz Sizde köşenizde yayımlanmış olan “Yoldaki Bozuk Kapak Tehlike Yaratıyor” başlıklı şikâyet yazım yayınlandığı gün hemen tamir edildi ve yoldaki bozukluk giderildi. Sesimizi duyurduğunuz ve çözüldüğü için size ve bu onarımı yapan yetkililere teşekkür ediyorum. Saygılarımla.

Bir okur

 

Konu ilgili birimlerce takip edilmektedir

 

Olay Gazetesi 18/10/2016 tarihli Söz Sizde Köşesi’nde, “Çocuklar mı ölmeli” başlıklı yazı ilgili birimler tarafından incelenmiştir. Bahse konu kavşak alanına sinyalizasyon tesisi kurulması istemi iş UKOME Kurul Kararı ile iş programımız kapsamında kasım ayı gündeminde değerlendirilecektir ayrıca 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu uyarınca, can ve mal güvenliği yönünden; karayollarında trafik düzeninin sağlanması ve trafik güvenliğini ilgilendiren hususlarda alınacak tedbirler ile ilgili olarak, düzenlenmesi işaret edilen ve gerekli görülen diğer hükümleri ve bunların uygulanmasına ait esas ve usüllerin belirlendiği Karayolları Trafik Yönetmeliği ile şehiriçi ve şehirdışı yollarda araç cinslerine göre sürücülerin uyması gereken hız limitleri belirlenmiş olup, bahse konu yol güzergâhında sürücülerce yapılan hız ihlallerinin önlenmesine yönelik, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince denetim yapılması gerekmektedir. Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.

Büyükşehir Belediyesi

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

 

Nikâh evinde dışarıdan getirilen fotoğrafçıya izin verilmemektedir

 

29 Ekim 2016 tarihinde Olay gazetesi Söz Sizde köşenizde yayımlanan “Nikâh evinde fotoğrafçıyla cemiyet sahipleri karşı karşıya kalıyor” başlıklı firmamızı ilgilendiren şikâyet yazısı firmamız tarafından incelenmiştir. Şikâyete konu olan hizmet verdiğimiz nikâh evinin Nilüfer Belediyesi ile ilgisi yoktur. Bu nikâh evi özel bir firma tarafından kiralanmış olup, kiralayan özel firmanın anlaşmalı fotoğrafçısıyız. Yazıda belirtilen belediye elemanları olarak bahsedilen personel de belediyenin değil, firmanın elemanlarıdır.

Nikâh ve düğün organizasyonu yapan firmaların anlaşmalı fotoğrafçıları vardır ve her yerde olduğu gibi bu nikâh evinde de bir başka fotoğrafçı hizmet veremez. Şikâyet eden nikâh sahipleri başka bir fotoğrafçı getirdiği için uyarılmıştır. Ve personel zor durumda bırakılmıştır. Ayrıca, gerek nikâh sahibi, gerekse konukları için cep telefonuyla video veya fotoğraf çekme konusunda hiçbir sorun olmamakta, izin verilmektedir. Kamuyounun bilgisine sunulur. Saygılarımızla.

Sabiha TOSUN

 

BURULAŞ’a teşekkür ediyoruz

 

Günay Abi merhaba. Her okul çıkışında (16.00-16.30 arası) balık istifi gittiğimiz 1K ve 2G’nin son günlerde sefer saatlerinin sıklaştığını, ek sefer konulduğunu gözlemlemekteyiz. Bunun için şikâyetlerimizi dikkate alıp bu sorunumuzu çözdüğü için aracılığınızla Büyükşehir Belediyesi ve BURULAŞ’a teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla.

Bir grup öğrenci

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X