Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Yolun bir tarafında kaldırıma sarkan ağaç dalları, bir tarafında yabani otlar, peki nasıl yürüyeceğiz?

Köşe Yazısını Dinle

Yıldırım ilçesinde Kaplıkaya’yı Akçalayan’a ve dolayısıyla Teleferik Mahallesi’ne bağlayan Çiçek Caddesi, hem trafik hem de yayaların yoğunlukta kullandığı işlek bir cadde.

Ancak, özellikle Kaplıkaya’dan Akçağlayan istikametine döndüğünüzde, kaldırımlar oldukça dar.

Bununla beraber bir tarafındaki ormanlık alandan kaldırıma sarkan ağaç dalları, diğer tarafında da bariyerlerin arasından taşan yabani otlar vatandaşı zor durumda bırakıyor.

Büyükşehir Belediyesi
’nin ilgili kurumlarının bu yol üzerinde bir çalışma yaparak kaldırımı yürünemez hale getiren ağaç dallarını budamasını ve yabani otları temizlemesini ivedilikle rica ediyorum.

 Bir vatandaş

Okurdan BUSKİ’ye teşekkür

Osmangazi ilçesi Çirişhane Mahallesi Şirin Sokak’ta ikamet ettiğim evin tıkanan kanalizasyon sorununa ivedilikle çözüm bulan BUSKİ’ye ve sahada özverili çalışmasıyla sorunu gideren BUSKİ ekiplerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Saygılarımla.

Mustafa Şahin

Yeni Sokak çok eski bakım gerekiyor

Osmangazi ilçesi Mollafenari Mahallesi Yeni Sokak’ta ikamet eden yaşlı bir vatandaşım. Sokağımız zaten dar, üstüne üstlük yol da çok bozuk olduğu için sokakta yürümekte oldukça zorlanıyorum.

Belediyemizin sokağımızdaki asfaltı gözden geçirmesini rica ediyorum.

Safiye Ç.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X