Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Yolun ortasına kaldırım taşlarını kim koyuyor?

Köşe Yazısını Dinle

Osmangazi ilçesi, Heykel üstü, Heykel Verem Savaş Derneği yanındaki yol ortasına plastik dubaların arasına yaya yollarından sökülen kaldırım taşları konuluyor.

Yolun ortasına koymak için bu kaldırım taşlarını kimler söküyor, hangi amaçla buraya koyuyor bilmiyorum. Medeni ülkelerin hiçbirinde görülmeyecek bir durum.

Bursa’nın merkezine hiç yakışmıyor. Yetkililerden yaya yollarından sökülerek yolun ortasına konan taşların kalıcı olarak kaldırılmasını istirham ediyorum.

Hakan Kavurmacı


Çalınan çeşmeler yenilendi

11 Şubat 2021 tarihinde Söz Sizde köşesinde “Çeşmeleri Kim ya da Kimler Çaldı?” başlığıyla yayımlanan yazım üzerine hemen aynı gün içerisinde Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili birimleri bahse konu olan çeşmeleri yeniledi. Ancak keşke yeni takılan çeşme başları da eskisi gibi pirinçten olsaydı daha güzel olurdu.

Söz Sizde köşesi aracılığıyla sorunu çözen Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum.

Saygılarımla.

Cenk Olcaytuğ


Söz Sizde okurlarının dikkatine!

  • Değerli okurlarım, sizlerin sesi olan Söz Sizde köşesine telefonla, [email protected], [email protected] elektronik posta adresi veya sosyal medya hesaplarından da ulaşabilirsiniz. Sizlerden ricam, yazılarınıza lütfen ad, soyad ve iletişim kurabileceğim bir telefon eklemeniz ve şayet isminizin yayımlanmasını istemiyorsanız bunu belirtmeniz yeterlidir.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X