Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Yolun ortasındaki elektrik direği

​Yunuseli Mahallesi Fuat Kuşcuoğlu Caddesi ile Akyıldız Caddesi birleşim noktasından,Yunuseli Mezarlık istikametine (4. Yan Sokak) giderken yolun başındaki elektrik direği yolun ortasında kalmış. Karşılıklı iki araç yoldan zor geçmektedir. Trafik için tehlike arz etmektedir.

Yetkililerin çözüm bulmasını rica ediyoruz.

Osman Uğur Çelebi

 

Yüksek gerilim hattı arızalandı ve elektrikli eşyalarımız bozuldu

 

Günay Bey iyi günler. Bizler Alemdar Mahallesi Turhan Sokak sakinleriyiz.

Dün sokağımızda yüksek gerilimden kaynaklanan patlamadan dolayı 10 dakika içerisinde elektriklerimiz 4 kez gidip geldi ve sonuçta beyaz eşyalarımız, kombilerimiz, televizyonlarımız bozuldu. Kış günü kombisiz kaldık.

UEDAŞ yetkililerini aradık ve kısa sürede gelip sokaktaki arızayı giderdiler. Gerekli tamiratı yaptılar ancak bizler bu olaydan dolayı mağdur olmuş durumdayız. Bizim mağduriyetimizi kim giderecek şimdi?

Yetkililerden ve özellikle de UEDAŞ’tan bu mağduriyetimizin giderilmesini ve bir çözüm üretilmesini istiyoruz.

Saygılarımızla.

Turhan Sokak sakinleri

 

Büyükşehir Belediyesi yolcularına en iyi hizmeti verme gayreti içerisindedir

 

Olay gazetesi 3/3/2017 tarihli, Söz Sizde köşesinde, “D1/A ve D2/A Otobüsleri Artırılmalı” başlıklı yazı ilgili birimler tarafından incelenmiştir.

Yolcu memnuniyetini, hizmet politikasının en temel ilkesi olarak benimseyen Büyükşehir Belediyesi, yolcularına en iyi hizmeti verme gayesi ile hareket etmekte ve bu konuda gerekli hassasiyeti göstermektedir.

Arabayatağı istasyonu ile Siteler güzergâhında D/1-A, D/2-A, D/4, 1/K ve 2/G hatları bölgede dönüşümlü çalışmakta olup 20.00-23.00 saatleri arasında da ortalama 15-20 dakika sefer frekanslarıyla hizmet vermektedir. 20.00-23.00 saatleri arasında yolcu sayıları incelendiğinde D/1-A hattında karşılıklı toplam14 seferde araç başına 13 yolcu, D/2-A hattında da karşılıklı toplam18 seferde araç başına ortalama 15 yolcu taşındığı görülmektedir. Tüm lastik tekerlekli araçların sefer saatleri ve güzergâhları yolcu yoğunluklarına göre, bütünleşik bilet sisteminden alınan veriler doğrultusunda eldeki araç filosu ve işletme saatleri dikkate alınarak belirlenmektedir. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Büyükşehir Belediyesi

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X