Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Zabıta birimleri mevzuat çerçevesinde çalışmaktadır

Köşe Yazısını Dinle

Sayın Günay Yumruktay, Olay gazetesinin 15 Aralık 2022 tarihli Söz Sizde köşesinde ‘Seyyar Satıcılar Pazarda Yer İstiyor’ başlıklı bir şikâyete yer verilmiştir.

Yazıda bahse konu olan Tahtakale Mahallesi Tahtakale Meydanı’nda Bursa Köylü üreticilerini desteklemek amacıyla Belediye Başkanlığımız tarafından şifai olarak tezgâh açmalarına müsaade edilerek yerli üretim ve üreticiler desteklenmektedir.

Ancak haberde belirtilen ve fotoğrafta gösterilen Tahtakale Meydanı yanındaki Fışkırık Caddesi üzerine seyyar ikinci el eşya satıcıları yoğun olarak gelmekte olup yaya akışını bozdukları gibi çevreye çok fazla rahatsızlık da vermektedirler.

Gerek belirtilen yerle alakalı yoğun gelen ihbarlar, gerekse belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ilgili ekiplerince gerçekleştirilen rutin kontroller doğrultusunda ve mevzuatlar çerçevesinde gerekli çalışmalar yapılmaktadır.

Konuya duyarlılığından dolayı okurunuza ve konuyu bize ilettiğiniz için size teşekkür eder, esenlikler dileriz.

Osmangazi Belediyesi
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

 DİKKAT! 

OSMANGAZİ, YILDIRIM, NİLÜFER VE MUSTAFAKEMALPAŞA’DA
SU KESİNTİSİ VAR

♦ Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler 1.Bölge Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi ilçesi Zafer Mahallesi 3.Ayaz Sokak, 4.Akasya Sokak, 6.Aslan Sokak, 3.Asmalı Sokak, 6.Ay Sokak ve Atıcılar Çıkmazı arası ve civarında 24.12.2022 tarihinde 10.00 – 16.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır.

♦ BUSKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler 1.Bölge Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesi Ankara Yolu Caddesi ile Petrol Sokak arasında kalan bölge ve civarında 24.12.2022 tarihinde 12.00 – 18.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır.

♦ BUSKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler 1.Bölge  Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Nilüfer ilçesi 23 Nisan Mahallesi Köroğlu Caddesi, Turuncu Cadde, Ata Bulvarı ve İzmir Yolu Caddesi arasında kalan bölge ve civarında 26.12.2022  tarihinde 10.00 – 18.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır.

♦ BUSKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Mustafakemalpaşa ilçesi Şeyhmüftü, Yüzbaşısabribey, Selimiye ve Şevketiye Mahallelerinde 26.12.2022 tarihinde, 9.00-18.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır.

Tedbirli olunması rica olunur.

Büyükşehir Belediyesi

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X