Günay Yumruktay / Söz Sizde
Günay Yumruktay / Söz Sizde

Zeytin ağaçları katlediliyor

Mudanya Yeni Mahalle’de zeytin ağaçlarının kesilmesi devam ediyor. Bu katliama dur diyecek bir yetkili yok mudur acaba? Zeytin ağaçlarına yazık oluyor!

Özgür ER

 

Tuna Caddesi köstebek yuvası gibi

 

Nilüfer ilçesi Esentepe Mahallesi’ndeki Tuna Caddesi sürekli kullandığım bir yol. Ancak uzun zamandır dikkatimi çekiyor. Bu yol bulvardan Mudanya Yolu’na kadar köstebek yuvasına dönmüş durumda. Otomobilimle bu yoldan geçerken, çukurlardan kaçmak için cambaz dikkati gerekiyor neredeyse. Bu caddeden hiç mi bir belediye yetkilisi geçip de görmez bu yolun halini. Yetkililerden ricam, bir an önce bu caddenin asfaltının gözden geçirilmesi. Yama yapmak dahi kurtaracak gibi değil çünkü.

Bir vatandaş

 

Acemler Kavşağı ve bir öneri

 

İyi günler. Acemler’deki trafik sıkışması ile ilgili gözlemimi paylaşmak istiyorum.

Şehir merkezi yönüne giderken Acemler istasyonunun hemen sonrasında otobüs durağı var.

Burada duran otobüs ve taşıtlar Acemler’e sapmak için şeritte olanları engelliyor. Şeritten çıkıp ilerlemek isteyen taşıtlar bir yandaki şeridi de engelliyor. Buradaki durağın biraz içeri çekilmesi halinde durak cebine giren taşıtlar sağ şeridi engellemeyecek. Böylece trafik daha rahat akacak diye düşünüyorum. Durağın içeri çekilmesi için gerekli boşluk kaldırım da var.

Yetkililerin duyarsız kalmayacağını ve çözüm üreteceğini ümit ediyorum. İyi çalışmalar. Saygılar.

Fatih ÜRETEN

 

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X