Avatar
İsmail Kemankaş

Güneş arayışta!

Kasımpaşa`nın Kemerburgaz Tesisleri`nde lig maçı havasında bir hazırlık izledik.
Bu maçta benim için önemli olan iki konuyu gözlemlemeye çalıştım.
Birincisi, Şenol Güneş`in Galatasaray maçında sahaya sürdüğü takımın ideal 11 olup olmadığıydı.
Olmadığını, Holmen ve Josue`nin Kasımpaşa karşısında uzun süreler almasıyla öğrenmiş oldum.
Bu arada yeni transfer Cedric Bakambu`yu da ilk kez izleyecektik. Bu oyuncu kısa bir süre sahada kaldı ve net bir sonuç vermedi bana. Buna karşın süratli, topsuz oyunda etkili bir izlenim bıraktı.
Gelelim Holmen ve Josue gibi iki önemli kozun son durumuna…
Holmen tüm gayreti ve oyun bilgisine rağmen fizik güç ile takıma uyum açısından henüz geçerli notalamadı. Josue maçın ilk 30 dakikasını attığı nefis gol ve kaçan serbest vuruşu ile damga vurdu. Buna karşın kontra atak ve sahanın bütününe yayılan bir mücadelede çok etkili olabilecek gibi görünmedi. Daha açık ifade edeyim; maç 30 metrelik bir alanda oynansa Josue karşılaşmanın adamı olur!
Şenol Güneş takımını hazırlama konusunda prensipli karakteriyle bize umut vermeye devam ediyor. Eğerani atakla gol atabilme becerisini yakaladığı anda Bursaspor istenilen düzeye gelebilir. Şu anda takımın iki oyuncusu bu özelliğe uygun görünüyor. Onlarda sağ kanattaki Şener ve Volkan.
Her türlü eksiğe mücadele açısından olumlu yana baktığımızda Bursaspor`un uzun lig mücadelesinde en az geçen yıl ki dereceyi elde edebileceği ve bu sezon oynadığı futbolu daha da zenginleştirebileceğiizlenimini edindim.
Gençlerbirliği maçı bu açıdan büyük önem taşıyor.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X