Niyazi Pakyürek
Niyazi Pakyürek

15 Temmuz Darbe Girişimi Türkiye’yi İşgal Hareketiydi

Köşe Yazısını Dinle

15 Temmuz’a gelene kadar Türkiye’de çok ciddi olaylar yaşandı. Mit Başkanının tutuklanmak istenmesi, 17-25 Aralık polis yargı kumpası, Adana’da Mit tır’larına kurulan kumpas, gezi olayları, Halk Bankası  Genel Müdürünün tutuklanması, Hendek olayları vs. Bunların birinde başarılı olunsaydı 15 Temmuz beklide yaşanmayacaktı.

15 Temmuz için “tiyatro” ve “ kontrollü darbe” diyenler “ Gizli Kardinal”in sözlerini tekrar etmişlerdir. Merhum Aytunç Altındal, seneler önce Fetuhllah’ı “Gizli Kardinal” diye tanımlamıştı. Ölümü de bu örgüt tarafından olduğu söylenir.

Bu örgüt Batı’nın hizmetindedir  sözünü Terörist Başı, Haçlı Siyonist İttifakı’nın bir numaralı gazetesi The New yor Times’a yazdığı 26 Temmuz 2016 tarihli makalede ihtimamla vurgulamıştı!

CİA’nın eliyle kurulan/ kurdurulan PKK ile kırk yıldır savaş halindeyiz. Türkiye’de CİA nın eli nerede ise Mossad’da oradadır. Bunun aksi pek mümkün olamaz. Fetuhllah Gülen örgütü dePKK gibi  bunların aparatıdır. Geçmişte bunu görememek makul karşılanabilir ancak, 15 Temmuz öncesi tezgahlanan olaylardan ve 15 Temmuz’da vuku bulan darbe girişiminden sonra hala acaba mı diyerek geçiştirmek en hafifi ile aymazlıktır.

15 Temmuz darbe girişiminden bu yana beş yıl geçti. Bu hain örgütün temizlenmesi için daha ne kadar mücadele edilecek kestirmek pek mümkün değil. Bir ur gibi dünyayı sarmış, ve destekçileri hala çok güçlü. Yani başta Amerika, İsrail ve kimi Avrupa ülkeleri bu hainleri desteklemekteler. Onlar görevlerini yapacaklar. Asıl olan Türkiye’nin topyekün mücadele etmesidir.

Anılan ülkeler bunları kullanmaktan vazgeçmezler. Bu belli olmuştur. O halde geriye ülke olarak bizim mücadelemiz kalıyor.Bu mücadeleyi tek başımıza vereceğiz. Bu mücadelenin başarıyla sonuçlandırılmasının temelinde siyasi  birliktelik gerekir. Bu nasıl sağlanacak, o da başka bir soru.

Dış müdahalelere Türkiye kadar açık başka bir ülke var mıdır bilmiyorum. Yalınız yabancı ajanlar değil, içimizden devşirilen bilerek veya bilmeyerek yabancılara hizmet edenlerden ürküyorum. En hassas dönemlerde Türkiye’nin aleyhine çalışıyorlar. FETÖ ve onun dizginlerini elinde tutanlar bunun çok iyi farkındalar.

Amerika’nın İsrail’le birlikte hedefi – bazı Avrupa ülkeleri de dahil- Türkiye’yi bölmektir. PKK’nın FETÖ’nun görevleri ise bu ülkelerin hedeflerine ulaşmaları için yol açmaktır. Kandilin ve onun siyasi ayağı HDP’nin “ yerel yönetimlerde özerklik” talebi bunun içindir.

Bu konuda çok şeyler yazıldı söylendi. Daha çok şeyler yazılıp söylenecektir. Her şeyden önce 15 Temmuz unutulmamalıdır, gelecek nesillere de doğru bir şekilde aktarılmalıdır. Türkiye FETÖ’cü hainlerle daha çok zaman uğraşmak zorunda kalacaktır. Bunlara verilen destekler azalmadan devam edecektir hamileri tarafından. Geriye bizim tek vücut halinde bunlarla mücadele etmemiz kalıyor. Biz ülke olarak bunu yapmak zorundayız.

15 Temmuz’da şehit düşen insanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlık ve huzur temenni ediyorum. Kurban Bayramınızı şimdiden kutluyorum.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X