Orhan Güney
Orhan Güney

3’ten fazla atmayın!

Kupa maçları çok enteresan sonuçlar ve ilginç olaylara sahne olmuştur…

Mesela;

Dün sabah Bursaspor-Tepecikspor karşılaşması öncesi eşgüdüm toplantısında yaşananlar gibi… Tepecikspor yetkilisinin, toplantı esnasında “Aslından biz maça gelmeyi düşünmüyorduk. Ancak, hükmen mağlubiyetin dışında para cezası alırız diye korktuk ve geldik. Bursaspor Kulübü’nden ricamız 3’ten fazla atmamaları”şeklinde konuşma yapması herkesi hem güldürmüş hem de düşündürmüş.

Aslında bu tür şeyler alt liglerde çok fazla yaşanıyordur ama bir başka tebessüm ettiren görüntü de maç esnasında oldu; karşılaşma seyircisiz oynandığı için hemen hemen her konuşma tüm çıplaklığıyla duyuluyordu ama birininki, kulakları çınlattı resmen… Traore’nin golüne kadar Tepecikspor’un teknik adamı kulübedeki Şenol Demir mi, yoksa tribünden sürekli oyunculara bağırarak direktif veren, hakeme göndermelerde bulunan malzemeci Cüneyt mi anlayamadık.

1-0’dan sonra sesi kesildi de, konsantrasyonumuzu saha içine verdik.

Şenol Hoca, doğal olarak forma şansı bulamayan oyuncularını denedi. Hem o gördü hem de bizler. Enes hala yetersiz, Ozan şanssızlıklarından dolayı ürkek, Volkan zaman zaman yine bencil, Emre Taşdemir hazır değil, Şamil ve Yasin bildiğiniz gibi, Ethem çok sertti.

Traore ve Holmen hazır kıta, Ertuğrul Ersoy ise sahanın en iyisiydi… Umarım böyle devam eder…

Skor yeterli mi? Bence değil ama herhalde Tepecikspor yetkilisi 2-0’a sevinmiştir…

 

Pilot hocasını buldu 
Bu kez yönetimini arıyor?

Bursaspor’un pilot takımında yaşanan komiklikleri dün yazmıştım… Sabah takıma altyapı antrenörü idman yaptırmış, bu arada da yeni hoca arayışı sonuçlandırılmış. Bursaspor’un izleme komitesindeki Turan Şen, Yeşil Bursa’nın yeni teknik direktörü oldu. Oradaki kriz çözüldü! Yani Ahmet olmadı, Mehmet olsun, Mehmet olmadı, Hüseyin olsun durumu. Tabii burada olan Yalçın Gündüz’e oldu. İki günde iki işini birden kaybetti. Acaba neden? Bu arada, duyduğuma göre bu kez de yönetim kaos içindeymiş. İstifa hazırlığı varmış, hatta edilmiş ama değerli başkanımız kabul etmemiş… Haydi hayırlısı…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X