Orhan Güney
Orhan Güney

Bu takımın oyuncusu değilsiniz!

Bursaspor’u son yıllarda hiç bu kadar kötü oynarken görmemiştim…

Her ne kadar takım karma da olsa (Gençler, yeniler ve yedekler) bir çoğu göğsünde taşıdığı armanın farkında değildi

Ertuğrul Sağlam için bence bu kötü futbol yararlı oldu çünkü, takımdan göndereceği oyuncular konusunda kararsızdı herhalde dün netleştirmiştir…

Kim iyi kim kötü” oynadı şeklinde tek tek saymaya gerek yok. Pozisyonu bile olmayan bir Süper Lig takımına denecek tek söz “Yakışmadı” olur.

Şunları da belirtmeden olmaz, Ertuğrul, Furkan, Oğuzhan, Traore bu takımın oyuncusu değil… Gençlerden ön plana çıkan yoktu. O da ayrı bir tartışma konusu bence. Yenilerden Cuenca ve Dany yararlı olur. Advincula ise dünkü görüntüsüyle Erdem’in tırnağı bile olamaz

Aydın Karabulut’u ikinci yarıda beğendim. Hele hele rakip oyuncuları ipe dize dize bir çıkışı vardı aynı Sivasspor’daki son dönemini hatırlattı. Biraz daha gayret ederse bu iş olacak gibi.

Tabii, Bursaspor kötü diyoruz ama Balıkesirspor’un da hakkını yememek lazım. Bursasporlu oyuncular ne kadar amatörleri andırdıysa, onlar tam bir profesyonel ekip görüntüsündeydi.

JOSUE KADAR OLAMADINIZ!

Anlam dolu iki fotoğraf… Biri Balıkesir’de çekilmiş, diğeri de İstanbul’da… Yeşil beyazlı takımın yabancı oyuncularından Josue, eşi ve çocuğuyla birlikte izinli olmasına rağmen Balıkesir’e gelip takımını yalnız bırakmıyor… Bursaspor’un altyapısından yetişen, elde ettiği tüm unvanları bu şehirde kazanan Ozan Tufan ise İstanbul’da Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve o takımın hocası Şenol Güneş’in karşısında hem de hizmetkarlar gibi poz veriyor… Güneş’in, Bursaspor Başkanı için söylediği sözleri ise yiyip, yutuyor… Ben başkanın yerinde olsam zaman zaman söylediği “Onları Vakıfköy’de süründüreceğim” lafını bir an önce yerine getiririm. Satmayacaksın ki o zaman anlayacaklar anyayı, konyayı.

Yazıklar olsun…

Pes doğrusu Ozan…

Bu arada Ozan efendinin de, kafasındaki tilkice kurduğu plan gün yüzüne çıktı. TFF’nin 28 yaşından küçük futbolcuları koruma amaçlı uyguladığı bazı kurallar var.

Ozan, avukatıyla birlikte Bursaspor yönetimine açık açık ‘Beni kadro dışı bırakın’ mesajı gönderdi.

Bu kadar cüretkar olmasının altında yatan gerçek 1 yıl sonra serbest kalma hakkına sahip olması.

Ozan düşünüyor ki, 1 yıl futbol oynamam, seneye de bedavaya Bursaspor’dan ayrılırım.

Düşünebiliyormusunuz; Bursaspor’un yetiştirdiği bir oyuncu, adam gitmek gitmek varken yuvasına her türlü ihaneti yapmaya kalkışıyor.

Pes doğrusu…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X