Orhan Güney
Orhan Güney

Bursaspor ağlama duvarı değil!

Anlaşılan sayın başkan, yazılan, çizilenlere bir hayli içerlemiş, dengesini kaybetmiş…
Aslında, ortada fol yok, yumurta yokken bu denli gerilmesinin sebebini de anlamış değiliz…
Herhalde Avrupa’dan elenmek ve Galatasaray mağlubiyetinin faturasını kesmek için suçlu ararken gözüne gazeteleri kestirmiş…
Olabilir, alıştık biz bunlara da; çözemediğimiz noktalar var yalnız…
Mesela; iddialara cevap vermek yerine, taraftarın ve hayattayken sürekli eleştirdiği, istifaların kapısından döndüğü, protokol tribününde koltuk kavgası yaptığı merhum İbrahim Yazıcı’nın arkasına sığınması?
Süper Lig’de bir çok takım oyuncularıyla, teknik adamlarıyla yaptığı sözleşmeleri kuruşu kuruşuna açıklamaktan çekinmezken, Bursasporlu oyuncuların alacaklarının yazılıp/çizilmesi seni niye rahatsız etti ki? Diğer kulüpler bunları gönül rahatlığıyla açıklarken, takımlarının içine nifak tohumu mu ekmiş oldular? Tam aksine, bakıyorum her sene zirveyi zorluyorlar.
Yapma, güldürme kendine… Hani senin şeffaflığın…
Bazı terbiye yoksunu yöneticilerin, sırf kendi resimleri ve görüntüleri yayınlanmıyor diye müstehcen kelimeler kullanacak kadar Bursaspor’un ismini ayaklar altına alırken niye bu kadar hassaslaşmadın onu da düşünmen lazım bence…
 
Senin ve arkadaşlarının kulübe yaptığı maddi katkı henüz insanların kafasında soru işareti olarak dururken,kulübün makam aracı, şoförü, koruması dahil her şeyinden faydalanmanıza ses çıkaran var mı?
Yeşil beyaz renklere gönül vermiş, ayrım gözetmeyen insanların, birlik, beraberlik için düzenledikleri dayanışma gecesine, senin arzu etmediğin kişiler katıldığı diye “Onları hemen uzaklaştır yoksa gelmem”restini, “Sadece size güveniyorum” diyerek arkalarına sığınmaya çalıştığın o taraftarlar görmedi mi, duymadı mı zannediyorsun?
Sen sen ol, kendi kusurlarını örtmek için mazeret arama
 
Soru sormayı, ağlamayı bırak, arkadaşlarınla birlikte Bursaspor’un başarısı için çalış, Bursaspor’un geleceğini ipotek altına alma.
Bize gelince; görevimiz insanları bilgilendirmek… Biz insanları bilgilendirirken, belki hoşuna gitmeyen şeyler de görebilirsin doğaldır… Ama unutma; en az senin kadar Bursaspor’un menfaatlerini düşünüyoruz.
Biz yanlış yapmıyor muyuz, insanız tabii ki yapabiliriz… Ama, senin gibi hiç gerilmiyoruz… Bir yanlışımız olursa da, özür dilemek, düzeltmek bir erdemliktir, onu da yerine getirdik/getiririz…
Şenol Güneş hamleni yere göğe sığdıramazken, çarşaf çarşaf fotoğrafların yayınlanırken, beklentimiz yok ama çıkıp bir teşekkür etme nezaketinde bulunmuyorsan, sırf senin hoşuna gitmeyen bilgiler de yazılıp/çizilirse hedef gösterme.
Bursaspor ağlama duvarı veya sığınma evi değil, hizmet yeri… İnsanlar, hizmetlerini, katkılarını görmek ister.
Benden sana naçizane bir tavsiye olsun. 

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X