Orhan Güney
Orhan Güney

İnanmayanlar 7 haftayı izlesin!

Maç öncesi İsmail Ertekin’le sohbet ederken Balıkesirspor’un durumunu aynen şu cümleyle özetledi: “Kulübü 12 personel ve 4 teknik adamla götürmeye çalışıyoruz.”
Siyasi kavganın Balıkesirspor’a büyük zarar verdiğini ve netice olarak büyük paralar harcayarak transfer yapamadıklarını da söyleyip durumu şöyle özetledi İsmail Hoca: “En pahalı oyuncumuz 550 bin Euro alan Nuno. Bizim verdiğimiz rakamlara oyuncu bulmamız gerçekten mucize. 700 bin liraya oyuncu arıyoruz. Bir de, maalesef Süper Lig’in hedef takımıyız. Beşiktaş maçında hakemler bizi katletti. Balıkesirspor’dan çok Galatasaray ve Fenerbahçe bağırdı…”
Bunları yazarken Bursaspor ile Balıkesirspor arasındaki kalite farkının saha içinden değil saha dışından başladığını göstermek istedim.
Neticede saha içindeki fark da 55 dakikada skor tabelasına yansıdı… Daha fazlası olur muydu, bir 5 gol daha olurdu bence…
İlk 6 haftada “İyi oynuyor ama bunu skora yansıtamıyor” dediğimiz Bursaspor, bu kez skor olarak da Bursasporlular’ı doyurdu…
Belluschi ve Bakambu gecenin parlayan yıldızlarıydı ama bence takım olarak herkes görevini yaptı… Bakambu, iki haftada 5 gole ulaştı, böyle giderse de krallık tacını kaptırmaz. Fernandao 5 golün içine giremedi ama performansıyla dikkat çekti… Bir ara baktım sağ bekten top çıkartıyordu.
Yardımlaşma, topa sahip olma mükemmeldi. İstanbul’un gözü Beşiktaş’ta ama (Onları da gördük Bursa’da) iddia ediyorum Süper Lig’in en zevk veren takımı Bursasporİnanmayanlar 7 haftayı bir daha izlesin.
Bu arada, her iki takım taraftarlarını da bence Türkiye alkışlamalı… Ne bir küfür, ne bir olay vardı… Gördüğümüz ve duyduğumuz sadece alkış sesleriydi.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X