Orhan Güney
Orhan Güney

İş kazası

Aslında bu tür iş kazalarını sezon içerisinde yine yaşayabilir Bursaspor, doğaldır ancak, kazanın son dakikalarda olması ve zirve için fırsat yakalanmışken pisi pisine 2 puan kaybedilmesi can sıkıcı bir durum ortaya çıkardı. Maçın geneline bakıldığında ilkyarı Bursaspor’un istediği gibi geçti ama ikinci devrede Kayseri Erciyesspor’un pozisyon bulamamasına rağmen oyun üstünlüğünü gördük…. Buna rağmen farkı artıracak pozisyonlar üretti yeşil beyazlı takım… Fakat, Erciyespor kalecisi Gökhan’ı geçemedi. 
Tabii ikinci yarıda ev sahibi takımın yarattığı gerginlik futbol oynamayı düşünen Bursaspor’u bozmadı desek yalan olur…
Erciyesspor’un geride bıraktığı boşluklarda Bakambu, Volkan, Şener gibi hızlı hücumcuların devreye girmesini de bekledik ama çok fazla etkili olamadıklarını gözlemledik.
Kadir Has Stadı’nın tribünleri de resmen ağlıyordu ilgisizliktenBursaspor taraftarı da olmasa Kadir Has’ta Süper Lig maçı oynanıyor demezdi kimse… 
İlk 8 haftada bence ligin en iyi top oynayan takımı olan Bursaspor’u, Kayseri’de beğendin mi diye soracak olursanız, çok değil derdim… Ancak, bu tür gel-gitlerin yaşanabileceğini, ligin uzun bir maraton olduğunu hiç birimizin unutmaması gerekiyor… Bazı şeylerin hayalini kurmak çok güzel ama ayaklar yere sağlam basmaz, hele hele yolun başında rehavete kapılınırsa asıl o zaman sıkıntı büyür…
Bu arada, Fenerbahçe maçı öncesi Kayseri’de bir hakem felaketi bekliyordum ama Tolga Özkalfa beni yanılttı, ufak tefek tartışılacak durumlar oldu ama genelde iyi maç yönetti.  

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X