Orhan Güney
Orhan Güney

O ne yapsın?

Trabzon’daki nemi ve teri bol maçta ancak böyle gol olurdu…

Duran top, kale önünde oluşan bir karambol

Trabzonspor attı, Bursaspor da atabilirdi… Yani, maç ortadaydı

Hele hele, Advincula daha 11. dakikada topu direğe nişanlamasa Bursaspor, Sercan’la hücumda çok boşluk bulabilir, ortaya farklı bir skor da çıkabilirdi…

İlk elin günahı olmaz derler… Ertuğrul Sağlam ne yapsın? Eldeki malzemenin en iyisini kullanmaya çalıştı…

Son dakikalarda iki stoper Serdar Aziz ve Sivok’un çift forvet gibi oynaması aslında Bursaspor’un kadro yapısının fotoğrafı gibiydi…

Ozan, Volkan ve Bakambu kendilerince istedikleri kadar haklı olsunlar, Bursaspor’un altına dinamit koydular, fitili de ateşleyip gittiler… Şimdi kına yaksınlar…

Hakem Tolga Özkalfa çok formsuzdu… Kimseye yaranamadı, çünkü berbattı

Trabzon geride kaldı, artık önümüzdeki maçlara bakacağız

Bence sizde öyle yapın…

Şunu da belirteyim, şu kötü Trabzonspor’a yenildik ya, insanın asıl bu gücüne gidiyor…

Dzsudzcak’ın maliyeti!

Macar oyuncu bir aksilik olmazsa bugün Bursa’ya gelecek, pazartesi de 3 yıllık sözleşme imzalayacak… Yönetim bence iyi bir transfer yapıyor… Peki Balazs Dzsudzcak’ın Bursaspor’a maliyeti ne olacak? Yeşil beyazlı kulüp 28 yaşındaki oyuncunun bonservisi için Dinamo Moskova’ya 1 milyon 600 bin Euro ödeyecek. Dzsudzcak ise yıllık 1 milyon 700 bin Euro garantinin yanı sıra oynadığı maç başına da 5 bin Euro alacak.

Sıra Vainquer’de

Balazs Dzsudzcak’ın önerip Bursaspor’a çağırdığı Fransız oyuncuyla ilgili de önemli gelişmeler var. Aslında Bursaspor hem Dzsudzcak hem de William Vainquer için Dinamo Moskova’ya 3.5 milyon Euro’luk bir teklifte bulunmuştu. Önce Macar oyuncunun işi bitti. Sıra şimdi 26 yaşındaki ön liberoda… Vainquer, Moskova’da yıllık 2 milyon 400 bin Euro’ya oynuyor… Bonservisiyle birlikte bu oyuncu da 4 milyon Euro maliyetle bitebilir.

Stoch ve Aatif beklemede

Tabii, Bursaspor’un günlerdir transferi için uğraştığı bu iki isim beklemeye alındı… Fenerbahçe’den satış opsiyonlu kiralanması gündemde olan Miroslav Stoch’un özel hayatıyla ilgili olumsuz bilgiler alan yönetim ve teknik heyetin başka alternatifleri de düşündüğünü belirtebilirim. Stoch, Fenerbahçe’den bu sezon 1 milyon 900 bin Euro kazanacaktı. Bursaspor, bu rakamın yarısını ödemeye razı. Salı günü menajeri gelecek. Bakalım ne olacak? Aatif Chahechouhe’yle ilgili ise Sivasspor, “Ne koparırsam kardır” mantığıyla hareket ediyor bence. 2 milyon 500 bin Euro’luk teklifi bile düşünen Mecnun Odyakmaz, 3 milyon Euro’nun ve Fenerbahçe’den alınan çeklerin peşinde. Yani, parayı peşin istiyor. Sergen Yalçın da, bu transfere karşılık Bekir Yılmaz’a gözü dikmiş durumda. Bursaspor ise, 1 milyon Euro’luk maliyeti nedeniyle Traore’yi vermeyi planlıyor. Bence bu transferin hakkı, taş çatlasın 1 milyon 500 Euro ve Traore olabilir. Zaten, yönetim de biraz geri adım atmış durumda.

Bu ismi not edin!

Marco Marin… 26 yaşında Alman hücum oyuncusu… Bonservisi Chelsea’de… Dün ortaya çıktı bu isim. Stoch ve Aatif’a verilecek paranın belki de yarısına bitebilir. Yani satış opsiyonlu kiralanabilir. Bir kenara not edin. Sonra nereden çıktı bu Marco demeyin.

ManU fark atarsa erken gelebilir

Tom De Sutter, Club Brügge ile yapılan protokol gereği 18-26 Ağustos’taki Şampiyonlar Ligi maçlarından sonra Bursa’ya gelecek. Yalnız şöyle bir durum var; Belçika ekibinin teknik adamı Michel Preud’Homme, 18 Ağustos’ta Manchester United karşısında 3-4 farklı yenilmeleri durumunda oyuncunun Bursa’ya gitmesine izin verecekmiş. Eğer, böyle bir sonuç oluşmazsa De Sutter, 26’sındaki rövanşta da oynayıp 27 Ağustos’ta Bursa’da olacak. 

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X