Orhan Güney
Orhan Güney

Passolig ve reklam işleri!

Ortada Bursaspor’un menfaati varsa sorun yok da, yönetici kendine menfaat sağlıyorsa sıkıntı oluyor.

 

Hep konuşulmuş, bir dönem davalara konu olmuş, kimisi doğru kimisi yanlış bulmuştur; yöneticilerin kulüp markası altında, iş yapıp, unvanlarını paraya çevirmesini… Ortada Bursaspor’un menfaati varsa sorun yok da, yönetici kendine menfaat sağlıyorsa sıkıntı oluyor… Son günlerin iddiası da; Passolig’in bazı reklam işlerini Bursaspor’daki sevgili yöneticilerimizden birinin yaptığı… Eğer doğruysa ne diyelim; hayırlı işler, bol kazançlar

 

YENİ STADYUMA YENİ YÖNETİCİ PROFİLLERİ

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, hafta sonunda yaptığı ziyarette Bursaspor’la ilgili önemli sözler sarf etti.

Özellikle forma reklamı konusunda oldukça tepkili…

Ben kapıyı açıyorum ama arkadan gelen yok. Yöneticiler 100’er bin liradan işi sahiplense, firmalarının reklamını verse, 1,5 milyon lira yapar. İki kez bunu yapsalar 3 milyon lira gelir olur” şeklindeki sözlerini yineledi ve şu cümleyi de üzerine basa basa ekledi:

Yeni stadyumla birlikte yeni yönetici profilleri de bulmamız lazım.”

 

BAZILARI CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR

 

Tabii, Bursaspor’da yöneticilik yapmak gerçekten zor … Kendi işinizden, özel hayatınızdan büyük fedakarlık yapıyorsunuz…

Bu sezon ilklere tanık olsak da, bazılarının (Şimdi isim vermeyeyim kendi içlerinde problem oluyor) canla başla çalıştığını gözlemliyoruz…

İlk bölüme dönersek, mesela Bursaspor adıyla reklam işi yaptığı iddia edilen arkadaş, kazandığının bir miktarını yine Bursaspor’a forma reklamı olarak verse ne güzel olur değil mi?

Yine mesela, fotoğrafı, görüntüsü çıkmıyor diye ağlananlar, firmalarını veya ne istiyorlarsa onu Bursaspor formasında değerlendirse el üstünde tutulmaz mı?

Bence tutulur…

Trabzonpor maçı büyük bir fırsat…

Börekler soğumadan, mikrodalgaya koymak lazım!

 

Bu ne hız!

 

Zekeriya Alp ne zaman bıraktı Yusuf Namoğlu ne zaman göreve başladı anlayamadık, TFF maşallah jet hızıyla sorunu çözdü! Tabii, ben işin Bursa tarafındayım… Yeni bir İl Hakem Kurulu atandı; İsmail Zeybek, Eraydın Uysal, Şaban Bayraktar, İrfan Doğaç, Ali Eryılmaz, Davut Aydın ve Fuat Atalay… Arkadaşlara daha başarı dilemeden belki yeni MHK, yeni bir kurul oluşturacak. Bakalım yöneticilerde sürekli bir değişim var inşallah bu, görev yapan hakemlere de yansır, yeni cevherler ortaya çıkar. Amatör camiayla sohbete oturunca, bol dert de dinliyorsunuz… Mesela, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın da aralarında bulunduğu Türkiye’deki bir çok hakeme eşofman göndererek jest yapmış. Ancak, söylenene göre amatörlerimizin çok değerli yöneticileri eşofmanlara kullanım izni vermemiş. Bir diğer konu da, Ağaköy-Emniyet maçından. Karşılaşmanın hakemi maç sonunda Ağaköy’ün hocasından şikayetçi olmuş, olay karakola taşınmış. Hakem, hatırı sayılır ağabeylere rağmen şikayetini geri çekmemiş ama sonrada olan olmuş. Maç alamamaya başlamış. İl Hakem Kurulu gerekçe olarak da, hatırı sayılı ağabeyleri göstermiş… Tavsiye ederim, amatörlerle siz de sık sık oturup sohbet edin. Hep üst tarafa bakıyoruz ama asıl kazan, amatörlerde kaynıyor.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X