Orhan Güney
Orhan Güney

Vakıfköy’ün önemi!

Balıkesirspor-Kasımpaşa maçında Sercan Yıldırım’ın şovunu, ardından da Bursaspor-Trabzonspor karşılaşmasında Ozan Tufan’ın müthiş performansını gol ve asistlerle süslemesini izleyince çok gururlandım

Bursaspor altyapısının Türk futboluna sunduğu 24 ve 19 yaşındaki bu iki futbolcu sadece kendilerini ispat etmekle kalmıyor, yeşil beyazlı kulübün ne kadar güçlü bir altyapısı olduğunu bir kez daha kanıtlıyorlardı

Ayrıca, Vakıfköy’ün Bursaspor ve Türk futbolu adına önemini de anlatır gibiydiler. Nerede olurlarsa olsunlar, Sercan, Volkan, Ozan, Serdar, Muhammed, Oğulcan, Serdar Kurtuluş, Serkan Kurtuluş ve arkadan gelecek niceleri hep gururla izleyeceğimiz isimlerdir.

Amacım 6 gollü heyecan verici karşılaşmaya gölge düşürmek değil ama, ilkyarının sonlarına doğru Fernandao’nun buz gibi golünü bayrağıyla baltalayan Serkan Gençerler, hala neyin kafasını yaşıyor sormak istiyorum.

Kulüpler hata yapınca ceza ver, futbolcular hata yapınca affetme itirazlarla ekstra ceza kes, peki, hakem hata yapınca kulüplerin kaybettiği puanların ve paraların hesabını bu arkadaşlar niye vermiyor?

Bursalıyım, İnegöllüyüm” diyorsun ama sırf Şenol Güneş, Bursaspor için gırtlağına basıyor diye neden hıncını Josue’den çıkarmaya çalışıyorsun?

Anlıyoruz, federasyonun parasıyla Anadolu’yu esir alıp susturmaya çalışıyorsun ama sakın unutma, başını o kolladığın 3 İstanbul maymunuyla, kalkan gerdiğin kara adamlar yiyecek…  

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X