Orhan Güney
Orhan Güney

Yardımcılara dikkat!

Öncelikle şunu belirteyim; hakemin oto kontrolü kaçırması ve mücadelenin gergin tamamlanmasının sebeplerinden biri de, bence futbol şansının bu kez Bursaspor’un yanında olmayışıydı.

Yani, top Bursaspor’u sevmedi…

Çünkü, daha ilk yarıda Volkan Şen ve Aziz Behich, Gençlerbirliği’nin gardını düşürecek net fırsatlar yakaladı hatta fark olması gereken mücadele, bu pozisyonların kaçmasıyla 1-1 sona erdi.

11 ay öncesinin etkisinde kaldığı açık açık gözüken, kartlarını zamanında kullanamayan hakem İlker Meral, sahayı ve tribünleri o kadar gerdi ki, Gençlerbirliği bundan istifade edebilirdi ama 1-1’e yatmak herhalde işlerine geldi…

Haftalardır, Bursaspor sahayı 11 kişi terk edemiyor… Bu agresifliğin nedenleri olabilir ama dün dikkatimi çeken bir şey oldu; Volkan Şen’in kartına mazeret aramıyorum ancak, kırmızıyı verdiren yardımcı Mehmet Cem Satman’ın Ankara bölgesi, Gençlerbirliği’nin golündeki ofsaytı göremeyen diğer yardımcı İsmail Şencan’ın da Eskişehirli oluşu tesadüf mü?

MHK, eğer, kimsenin bilmediği böyle bir uygulama yapıyorsa o zaman diğer yardımcı hakem neden Bursa’dan değildi?

MHK, dünkü hakem kadrosunu Bursa’ya göndererek maçı proveke etmeye mi çalıştı?

Mesela, İlker Meral, Volkan’dan önce Gosso ve Ahmet Oğuz’u ihraç etmesi gerekirken sertliklerini niye göz yumdu?

İnsanının aklında hep bir kuşku bırakıyorlar… Bursaspor’un da mı bir kara liste çıkarmasını bekliyorlar?

Bu arada, dünkü “Loca mı kombi mi?” başlıklı yazımda adı geçen Kemal Güler, avukatı aracılığıyla ulaşarak, kendisinin bahsi geçen firmayla kesinlikle bir görüşme yapmadığını iletti… Ben de, paylaşıyorum, bilginize… 

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X