Ünal Özbay
Ünal Özbay

İşte magazin dünyasının en cesur yıldızları!

Köşe Yazısını Dinle

Ünlü oyuncu Belçim Bilgin‘in yeni yaşını İstanbul’da kapattığı bir mekanda ünlü dostlarıyla birlikte kutladığı anları sosyal medyasında paylaştığı fotoğraflarını hayretle, şaşırarak, anlayamayarak ve sonunda büyük kızgınlıkla izledim.

Tam 1 yıldır hergün onlarca insanı kaybederek büyük bir sınav verdiğimiz koronavirüs salgınında geldiğimiz nokta bu mu? diye sormadan edemiyorum kendime.

Üstelik tanınmış, ünlü insanların bu konuda halka daha fazla örnek olması gerekirken.

Mesele o kadar akla zarar ki; Belçim Bilgin‘in tüm kuralları hiçe sayıp doğumgünü partisi vermesine mi kızmalı? Yasakları hiç kendine dert etmeyip marifetmiş gibi bunu sosyal medya hesabında büyük bir gurula paylaşmasına mı? Yoksa kendisinin davetini hiç kırmıyap geceye icabet eden aralarında Beren Saat, Kenan Doğulu, Esra Dermancıoğlu gibi ünlü isimlerin de olduğu konuklara mı?

Tüm bunların üstüne Belçim Bilgin‘in Covid-19 testlerini olduktan sonra bir araya geldiklerini belirtmesi de apayrı bir tartışma konusu.

Gerçekten olayı yorumlarken bile insanın nutku tutuluyor. Elbette o gece ne maske, ne mesafe, ne de diğer kurallara aldırış etmeden bir güzel kutlama yapan bu magazin dünyasının en cesur yıldızlarına malum cezalar yazılacaktır diye umuyorum. Fakat konu yalnızca ceza yazılmasından mı ibaret? Cezanın miktarı zaten emin olun ki o masadaki ünlü isimler için çerez parasından ibaret…

Milyonlarca insanın her gün, her akşam, her haftasonu evlerine kapandığı, sosyal hayatlarını sıfırlayıp bunalıma girdiği, hele hele ki durumu anlamakta zaten zorluk çeken çocukların artık psikolojilerinin bozulduğu bu zorlu süreçte insanın gözüne soka soka partileyen sevgili ünlülere söyleyecek tek bir söz kalıyor; size iyi eğlenceler..!

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X