Ünal Özbay
Ünal Özbay

Kerem ile Hande birlikte mi?

Aynı dizide rol almaya başladıkları ilk günden beri bu soru magazin gündeminden hiç düşmedi. Hande Erçel ile Kerem Bürsin dizideki gibi aşk mı yaşıyor? Öyle ki ünlü çiftimiz hem hayranlarının hem de magazincilerin bu soruyu sürekli sormaları için adeta çaba sarfediyorlar. Verdikleri röportajlarda birbirlerine övgüler yağdırmaları, sosyal medyada paylaştıkları postların altına yapılan karşılıklı yorumlar ve karşılarındakilere aşk yaşadıklarını düşündürecek türlü durumlar…

Belki de sorulması gereken doğru soru gerçekten aşk yaşıyorlar mı? Değil de bunu neden yapıyorlar olmalı…

Aslında neden yaptıkları ortada. Her gün milyonlarca TL’nin döndüğü televizyonculuk sektöründe kanalların daha çok izlenebilirlik oluşturup, reklam pastasından daha çok pay alma adına yarattığı öyle büyük bir savaş var ki; bu savaşa artık ünlü oyuncular da direk dahil edilmiş durumda. Öyle görünüyor ki artık pek çok oyuncunun ‘ben mesleğimi yaparım, oyunumu oynar ve giderim’ deme şansı yok. İçinde yer aldıkları projelerin daha çok konuşulması için sosyal medyaları başta olmak üzere her türlü argümanı kullanarak, dizilerinin PR’ını yapmak durumundalar.

Öte yandan özellikle pandemi döneminde görüyoruz ki artık seyirci popüler isimlerden ziyade kaliteli işlere daha çok prim vermeye başladı. Bunun kanıtı olarak özel hayatlarıyla neredeyse hiç konuşulmayan, magazin gündeminde hiç gelmeyen oyuncuların rol aldığı ‘Kırmızı Oda’, yalnızca oyunculuk performanslarıyla gündem yaratan ‘Masumlar Apartmanı’ ve yine oyunculukların döktürüldüğü, ilk bölümüyle büyük sükse uyandıran ‘Son Yaz’ı gösterebiliriz.

Dolayısıyla bu çok güçlü rakiplerin karşısında yalnızca dizinizin iyi olması yada iyi oyuncu olmanız bile sizi kurtarmaya yetmeyebilir. Bu durumda Hande Erçel ile Kerem Bürsin arasında aşk var mı sorusu üzerinden daha çok haber yazıp, okuruz gibi görünüyor…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X