Yazıcı güven tazeledi

Bursalı mevcut başkan Serkan Yazıcı, tek aday olarak girdiği Türkiye Otomobil Federasyonu genel kurulunda göreve “devam” dedi.

Yazıcı güven tazeledi

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nda (TOSFED) mevcut başkan Serkan Yazıcı, 4 yıl daha görev yapacak. Ankara Meyra Palace’ta yapılan TOSFED Olağan Genel Kurulu’na tek aday olarak giren Yazıcı, 116 oyla yeniden başkan seçildi. Divan başkanlığını Nedim Arslan’ın yaptığı olağan genel kurulda, 119 delege oy kullanırken, 3 oy geçersiz sayıldı. Yazıcı, konuşmasında, yönetim kuruluna 3 yeni üyenin dahil olduğunu belirterek, “Kamudan gelen, bürokrasiyi iyi bilen ve bize güç katacaklarına inandığımız Hayri Çavuşoğlu, Orhan Birdal ve Recep Tezcan bizimle birlikte olacak. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

GÜREŞTE SEÇİM HEYECANI

Görevde bulunduğu dönem içinde her alanda bir heyecan kıpırtısı hissettiklerini dile getiren Yazıcı, ‘Bir uyanış var gibi gözüktü bize ve devam edelim dedik. En azından 4 sene daha ülkemize, spora hizmet edelim” diye konuştu. Yazıcı’nın yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyor: Eren Üçlertoprağı, Onur Sürmeli, Ömer Tolon, Nisa Bozkurt Ersoy, Hayri Çavuşoğlu, Recep Tezcan, Orhan Birdal. Bu arada Güreş Federasyonu’nda ise seçim heyecana bugün yaşanacak. Ankara’da gerçekleştirilecek genel kurulda Bursalı mevcut başkan Musa Aydın ile Enis Erdem başkanlık için yarışacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X