Yazıcı: Kimseyi ötekileştirmiyoruz

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, partinin 13 yıldır ilçedeki olağanüstü başarısının en önemli sırrının her kesimi kucaklayan, kimseyi ötekileştirmeyen siyaset olduğunu belirtti.

Yazıcı: Kimseyi ötekileştirmiyoruz
Bursa Horasanlılar Derneği, yeni başkanı Yüksel Taş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı’yı ziyaret etti.
 
Konuklarını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, ilçe teşkilatı olarak kapılarının herkese açık olduğunu söyledi. Yıldırım İlçe Teşkilatı olarak her seçimde Türkiye ortalaması üzerinde bir başarı oranı yakaladıklarına işaret eden Yazıcı, bu başarının sırrını ise diğer partilerde bulunmayan ‘kardeşlik’ olarak açıkladı.
 
AK Parti’nin, bu milletin duyduğu birlik ve beraberlik özlemine bir yanıt olarak doğduğunu kaydeden Yazıcı, “Partimiz, kurulduğundan bu yana her zaman birliğe ve beraberliğe önem vermiştir. Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Alevi, Sünni ve benzeri hiçbir etiketi önemsemeden sadece bu milleti kardeş yapan değerleri göz önüne almış ve bu değerler doğrultusunda çalışmalarını yapmıştır” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X