Yazıcı: Zafere önce biz inanacağız

Yıldırım İlçe Teşkilatı’nın üç aylık periyotlarda düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘İstişare Toplantıları’ etkinliği 2015 yılında ilk kez Barış Manço Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Yazıcı: Zafere önce biz inanacağız

Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, geride kalan kongre süreçlerinin sıkıntısız bir şekilde düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Genel seçim süreci hakkında da değerlendirmeler yapan Yazıcı, 2015 seçimlerinin Türkiye için çok kritik bir viraj olduğunun altını çizdi. genel seçimlerde Yıldırım olarak üstlendikleri görevleri yerine getirmek zorunda olduklarını vurgulayan Yazıcı; “Bu seçimlerde çok daha fazlasını yapmak zorundayız. Hedefimizi en yukarılara çıkardık. Fakat hedefimizi yakalayacağımıza, 2015 seçimlerinde zafer kazanacağımıza önce bizim inanmamız gerekiyor. Eğer biz buna inanırsak, halkımız da inanır ve bizi destekler” diye konuştu. 

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ise kentsel dönüşüm projesinde ilk kazmayı 2015 yılında vuracaklarının müjdesini verdi. Bugüne kadar plan ve proje süreci ile meşgul olduklarını söyleyen İsmail Hakkı Edebali; “30 Mart’ta göreve gelirken halkımıza 100 proje açıklamıştık. Henüz bir yılı doldurmadan 39 projeyi hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Fakat bizim en büyük projemiz kentsel dönüşümdür. Şimdiye kadar yol haritamızı belirledik. Hangi bölgemizde nasıl dönüşüm yapabiliriz bunları hesapladık. Halkımızla istişare ettik. Halkımıza rağmen hiçbir projeyi hayata geçirmemiz mümkün değil. Biz bütün ilhamımızı Yıldırım’dan alıyoruz. İnşallah bu yıl Yıldırım’a ilk kazmayı vuracağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X