Yazık oldu!

Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında son şampiyon Vakıfbank karşısında ilk seti alıp, ikinci sette sonuca yaklaşmasına rağmen istediğini alamadı. Bu sette hakem kararlarına tepki gösteren Bursa ekibi, puana yaklaştı ama alamadı.

Yazık oldu!

RECAİ UYSAL

Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında evinde son şampiyon Vakıfbank’a 3-1 mağlup oldu. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan maça etkili başlayan ve güçlü rakibi karşısında ilk seti alan Bursa ekibi, ikinci seti almaya da yaklaşmasına rağmen, hatalı hakem kararları sonucu puana uzanamadı. Karşılaşmaya etkisiz başlayan yeşil beyazlılar, ikinci teknik molanın ardından file önündeki etkinliğini artırdı ve rakibine 25-22 üstünlük sağladı. İkinci sete de servis hatalarıyla başlayan Büyükşehir Belediyespor, son bölümde toparlandı.

KARARLAR TEPKİ ÇEKTİ

Rakibi karşında 21-20 üstünlüğü yakalayan Bursa ekibi, skorun 23-23 olmasını önleyemese de bu bölümde verilen hakem kararları yeşil beyazlıları çileden çıkardı. Seti almaya yaklaşan Büyükşehir Belediyespor, kararlara tepki gösterse de sonuç değişmedi ve rakibinin 25-23 üstünlüğünü önleyemedi. Üçücü sette oyundan kopan Bursa ekibi, seti 25-11 kaybetti. Dördüncü sette son bölümde etkili gözüken yeşil beyazlıların çabası yeterli olmadı ve seti 25-19, karşılaşmayı da 3-1 kaybetti ve ikinci yarıya yenilgiyle başladı.

SALON: Cengiz Göllü

HAKEMLER: Sadettin Deneri (*) Sevda Güler (*)

SETLER: 25-22, 23-25, 11-25, 19-25

SÜRE: 108 dakika (27, 31, 22, 28)

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Seda  (***) Rivera (***) Merve (**) Meryem (***) Birgül (**) İpek (**) (Aylin-libero **, Duygu *, Pena *)

VAKIFBANK: Güldeniz (**) Bahar (**) Sheilla (**) Elitsa (***) Milena (***) Naz (***) (Gizem Karadayı-libero ***, Gözde ***)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X