Yedi yıl kızını arayan acılı anne yine yıkıldı

Ankara Sincan’da 7 yıl önce kaybolan kızı Melike’yi (21) arayan Fatma Toyguncu bir TV programında ‘Kızım’ dediği Tuğba’ya kavuştu. Ancak DNA testinde, acılı annenin ‘Kızım’ dediği Tuğba başkası çıkınca, gözyaşlarına boğuldu.

Yedi yıl kızını arayan acılı anne yine yıkıldı

Fatma ve Mahmut Toyguncu çiftinin, 14 yaşındaki kızı Melike 2011 yılında ablasına YGS formu almak için evden çıktı. Genç kız o günden sonra bir daha da evine dönmedi. Anne Fatma Toyguncu 7 yıl kızı Melike’yi aradı. Ancak bulamadı. Bu sürede baba Mahmut da üzüntüsünden sağlığından oldu. Kızları için çalmadık kapı bırakmayan acılı anne, katıldığı TV programına gelen telefon ihbarı üzerine Malatya’ya gitti. Anne Toyguncu, burada karşısına çıkan kızın, kayıp evladına benzediğini gördü. Kız, adının ‘Tuğba’ olduğunu söylese de Fatma Toyguncu, “Ben onu kokusundan tanırım” diyerek sarıldı. Toyguncu, babasıyla yaşayan kızı İstanbul’a götürdü.

 

‘Malatya’ya dönmem…’

 

Bu sırada Tuğba ve Fatma Toyguncu’dan alınan DNA testinin sonucu, dün belli oldu. Testlerde Tuğba’nın Fatma Toyguncu’nun kızı olmadığı ortaya çıktı. Haber üzerine Tuğba’ya sarılarak hüngür hüngür ağlayan anne Toyguncu, “İnanamıyorum. Benim yıkılışımın tarifi yok. Melike’me sarılıyorum gibi sana sarılıyorum. Ne yaptınız yavruma, yok ettiniz” dedi. Malatya’ya dönmek istemeyen Tuğba ise, “51 yaşındaki biriyle zorla yaşıyorum. Ben Fatma annemin yanında kalmak istiyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X