Yedikardeş Milli Takım’da

Her geçen gün başarılarına bir yenisini ekleyen Bursa Atlı Spor Kulübü sporcularından Taha Yedikardeş, 2016 Yıldız Biniciler Milli Takımına çağrıldı.

Yedikardeş Milli Takım’da

Bursa Atlı Spor Kulübü sporcularından Taha Yedikardeş, Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından 2016 Yıldız Biniciler Milli Takımına çağrıldı. Her geçen gün başarılarına bir yenisini ekleyen sporcu 26-31 Temmuz 2016 tarihlerinde Millstreet İrlanda’da düzenlenecek 2016 Yıldız, Genç, Genç Yetişkin Biniciler Avrupa Şampiyonası’nda mücadele ederek Bursa’nın yine gururu olacak. Yıldız kategorisinde yer alacak Taha Yedikardeş, ‘ANDORRA’ isimli atı ile yarışacak.

ÇOK MUTLU

Bu gururu Bursa’ya yaşattığı için çok mutlu olduğunu belirten Taha Yedikardeş, ‘Ülkemi ve Bursa’yı böylesine önemli bir şampiyonada temsil edecek olmaktan dolayı yaşadığım mutluluğu tarif etmem çok zor. Uzun zamandır bu şampiyonada yarışacak takım içerisinde yer almak için çalışıyorum. Çok şükür ki bu imkana kavuştum. Şimdi yoğun bir kamp ve hazırlık süreci bizi bekliyor. Amacım, katıldığım her müsabakada dereceye girip, Ay-Yıldızlı bayrağımızı göndere çektirmek’ dedi.

ŞAHİN’DEN ÖDÜL

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Yıldız, Genç ve Genç Yetişkin Biniciler Engel Atlama Türkiye Şampiyonasında 2016 Yıldızlar Türkiye Şampiyonu olan ve Milli takıma çağrılan Bursa Atlı Spor Kulübü sporcusu Taha Yedikardeş’i başarılarından dolayı kutladı. Taha Yedikardeş’e ata sporumuz olan binicilikte 2020 ve sonrası Olimpiyatlara hedef koyması ve bu hedef doğrultusunda başarılı olacağına inandığını söyledi. Şahin ayrıca Taha Yedikardeş’e eşofman hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X