Yelkenler Zafer için şişti

Mudanya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen yelken yarışları büyük heyecana sahne oldu.

Yelkenler Zafer için şişti

ÖMER BİLİK

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. Yıldönümü nedeniyle Mudanya Burgaz Yelken Kulübü sporcularının teknelerinin yelkenleri Zafer Bayramı için şişti. Burgaz Yelken Kulübü’nün 30 Ağustos Zafer Bayramı için kendi bünyesindeki yelkencilerle düzenlenen Zafer Yarışında Optimsit’te birinci Elif Dinç, ikinci Azra Sevinç ve üçüncü Deniz S. Cesur oldu.

ÖNEMLİ BİR GÜN

Laser bayanlarda ilk sırayı İrem Gamsızer alırken, ikinci sırada Nuray Bilgin, üçüncü sırada Esra Sevinç yer aldı. Ufuk Fedakar’ın birinci olduğu laser erkeklerde ikinci kürsüsüne Hasan Arslan, üçüncülük kürsüsüne de Batuhan Aslan çıktı. Burgaz yelken Kulübü Başkanı Aynur Cesur, “Çok önemli bir gün. Ulu Önder Atatürk’ün bize açmış olduğu bu yolda Türkiye Cumhuriyeti’nde bizler genç olarak bayrağı devralarak ahlaklı, dürüst, zeki, çalışkan çocuk nesiller olarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Dereceye giren sporcular madalyalarını Burgaz Yelken Kulübü Başkanı Aynur Cesur ve Baş Antrenör Önder Cesur’dan aldılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X