Yemek istedi kavga çıktı! Doktora ‘kimlik’ dayağı

İstanbul Bağcılar’da bir sitede yaşayan doktor için sipariş getiren kuryenin içeri alınmaması üzerine özel güvenlik görevlileri ile doktor arasında tartışma çıktı. 3 özel güvenlik görevlisi, doktoru cop, tekme ve yumruklarla dövdü.

Yemek istedi kavga çıktı! Doktora ‘kimlik’ dayağı

Bağcılar’da bir sitede yaşayan stajyer doktor Hamdi Arslanoğlu, nöbetten dönerek eve geldi ve internetten yemek siparişi verdi. Sitenin güvenlik görevlileri yemeği getiren kuryeden kimlik istedi. Kimliğini vermek istemeyen kurye Arslanoğlu’nu telefonla arayarak durumu anlattı.

Arslanoğlu kuryeye haklı olduğunu, güvenlik görevlilerinin kimlik alma gibi bir yetkisinin olmadığını ifade ederek yemeğini kuryeden kendisi teslim aldı.

Sonrasında Arslanoğlu, güvenlik amiri ile telefonda görüşerek ona da kimlik sorma yetkilerinin olmadığını söyledi. Telefonda bir süre daha tartıştıktan sonra güvenlik amiri “Geliyoruz” diyerek tehdit etti. Arslanoğlu da konuşmak için aşağı indi ancak tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. 3 özel güvenlik görevlisi Arslanoğlu’nu cop, tekme ve yumruklarla saldırdı.

Arslanoğlu, rapor alarak sitenin güvenlik görevlilerinden şikayetçi oldu.

İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X