Yeni Akit’in Genel Yayın Yönetmeni öldürüldü!

Yeni Akit gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, damadı tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Yeni Akit’in Genel Yayın Yönetmeni öldürüldü!

Kadir Demirel’in cenazesi, savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere ambulansla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

 

Alınan bilgiye göre, Kadir Demirel, Başakşehir Yunus Emre Caddesi’ndeki kızı Esma Karanfil’in evinde damadı Cemil Yavuz Karanfil ile tartıştı. Kavgaya dönen tartışmanın ardından Karanfil, kayınpederini bıçakladı. Araya giren eşi Esma Karanfil’i de bıçaklayan damat, daha sonra olay yerinden kaçtı.

 

Ağır yaralanan Demirel hayatını kaybederken, Esma Karanfil ise kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.

 

Bu arada haberin duyulmasının ardından Kadir Demirel’in eşi Gülseren, oğlu Fatih Demirel, diğer kızı Sümeyye Urhan ile yakınları ve Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu’nun da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi olay yerine geldi. 

 

Olayın gerçekleştiği evin bulunduğu siteye gazetecilerin girişine izin verilmedi.

 

Damat Cemil Yavuz Karanfil’in olayın ardından polise giderek teslim olduğu öğrenildi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan taziye telefonu

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İstanbul’da elim bir şekilde hayata veda eden Yeni Akit gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’in ailesini de telefonla arayarak taziyede bulunduğu belirtildi.

 

Edinilen bilgiye göre, maktulün oğlu Fatih Demirel’i telefonla arayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, elim hadiseden derin üzüntü duyduğunu ifade ederek, merhuma Allah’tan rahmet ve aileye de sabır diledi. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, merhum Demirel’in ağır yaralı kızı Esma’ya da acil şifa temennisinde bulunduğu kaydedildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X