Yeni aşkı 2 kızla birden yakalandı!

Hande Erçel’in aşk yaşadığı Mehmet Dinçerler, gece geç saatte 2 güzelle yakalandı. Güzel oyuncunun bu duruma ne diyeceği ise merak konusu oldu.

Yeni aşkı 2 kızla birden yakalandı!

Hande Erçel’in aşk yaşadığı Mehmet Dinçerler önceki akşam Maslak’ta bir mekanda görüntülendi. Geç saate kadar eğlenen Dinçerler, mekandan iki güzel kadınla birlikte çıktı. Mekan çıkışında flaşların patlamasıyla ortalık karıştı.

 

ESKİ AŞKININ YAKIN ARKADAŞIYLA SEVGİLİ OLMUŞTU

 

Hande Erçel, geçen mayısta Ekin Mert Daymaz’la ilişkisini bitirip, Daymaz’ın da yakın dostu olan Mehmet Dinçerler’le aşk yaşamaya başlamıştı. Hande Erçel ve Mehmet Dinçerler çifti yaşadıkları aşkla ilgili birçok eleştiriye maruz kalsalarda birbirlerinden vazgeçmediler.

 

FLAŞLAR PATLAYINCA ŞOKE OLDULAR

 

Önceki akşam Maslak’ta bir eğlence mekanında Hande Erçel’siz eğlenen Mehmet Dinçerler gecenin ilerleyen saatlerinde iki kadınla birlikte mekandan çıktı. Flaşların patlamasıyla neye uğradığını şaşıran Dinçerler’in yanındaki iki kadın kaçmaya başladı.

 

“TANIMIYORUM”

 

Dinçerler ise panikleyerek suratını sakladı ve “Hanımları tanımıyorum” dedi. Hande Erçel’in yaşanan bu olaya nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X