Yeni atölye binası eğitimi rahatlatacak

Yenişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Motorlu Araçlar Teknolojileri Bölümü için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni bir atölye inşa ediliyor.

Yeni atölye binası eğitimi rahatlatacak

GÜRHAN ADANA

Eylül ayında yapımı tamamlanacak olan bin 600 metrekarelik atölyenin kullanılmaya başlanmasıyla, okuldaki 3 bölümde atölye çalışmaları daha rahat ortamlarda yapılabilecek.

Okulda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Süleyman Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz ve Okul Müdürü Mesut Demiray’dan çalışmalarla bilgi aldı. Okulda Makine Teknolojileri, Metal Teknolojileri ve Motorlu Araçlar Teknolojileri bölümlerinin bulunduğunu belirten Başkan Çelik, “Bu 3 bölümün pratik dersleri aynı çatı altındaki atölyede veriliyor. Motorlu Araçlar Teknolojileri Bölümü için ayrı bir atölye kurarak yer sıkıntısını gidermeyi amaçladık. Bu bölüm eylül ayında kendi atölyesine taşınınca, Makine Teknolojileri ile Metal Teknolojileri Bölümleri mevcut atölyede derslerini daha rahat ortamlarda sürdürecekler” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X