Yeni Bakambular aranıyor

Sağlam ve Kocaman Fransa’ya, Ömer Erdoğan da Hollanda ile Almanya turuna çıktı…

Yeni Bakambular aranıyor

Ligde 10 haftada 15 puan toplayarak üst sıralara doğru yükselen Bursaspor’da, devre arası transfer çalışmaları da hızlı başladı… Ligin seçim nedeniyle hafta içinde oynanması nedeniyle yeşil beyazlı takımın teknik kurmayları Avrupa’ya açıldı… Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ile Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam dün Fransa’ya gitti.

YARIN DÖNECEKLER

Kocaman ve Sağlam’ın, Futbol Geliştirme ve Planlama Direktörü Olivier Chavanon’nun da belirlediği Fransa 2.Ligi’ndeki bazı futbolcuları izleyeceği öğrenildi… Bursaspor yönetiminin, Cedric Bakambu tarzında maddi manevi fayda getirecek oyuncu aradığı ifade edildi. Kocaman ve Sağlam’ın yarın akşam Bursa’ya döneceği bildirildi. 

GURBETÇİLER HEDEFTE

Antrenör Ömer Erdoğan da, hafta sonunu Almanya ve Hollanda’da geçirecek. Erdoğan’ın, özellikle gurbetçi oyuncuları yakın takibe alacağı aynı zamanda Bursaspor’un en büyük sorunlarından biri olarak gözüken kanatlarla ilgili yabancı futbolculara bakıp bir rapor hazırlayacağı belirtildi. Ömer Erdoğan’ın da pazartesi günü Bursa’da olması bekleniyor. 

BATALLA AŞKI BİTMİYOR

Öte yandan, Bursaspor yönetiminin devre arasında takıma kazandırmayı planladığı öncelikli isim Pablo Martin Batalla… Çin’de sezonun bu hafta sona ereceği ve Batalla’nın ülkesi Arjantin’de döneceği öğrenilirken, Başkan Recep Bölükbaşı’nın bu transferle kendisinin ilgilendiği ve devre arasına kadar tecrübeli ismi takıma kazandıracağı öne sürüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X