‘Yeni Balic’ler bulacağız’

Bosna Hersek’te önemli yetenekler olduğunu ifade eden Asbaşkan Fatih Korkmaz ‘Bu ülkede hırslı ve yetenekli isimler var. Bunları değerlendirmek istiyoruz’ dedi.

‘Yeni Balic’ler bulacağız’

Bursaspor Asbaşkanı Fatih Korkmaz, Bosna Hersek’te başarılı olmak isteyen hırslı ve yetenekli futbolcuların bulunduğunu ve bu isimleri değerlendirmek istediklerini ifade etti. Önceki gün Bosna Hersek 1. Futbol Ligi’nde oynanan 

Saraybosna ile Zeljeznicar’ın karşı karşıya geldiği derbiyi izleyen Korkmaz, Bosna Hersek’teki planlara dair değerlendirmede bulundu. Bosna Hersekli eski milli futbolcu Elvir Balic’in üç sezon formasını giydiği Bursaspor’da önemli başarılar elde ettiğini anımsatan Korkmaz şunları söyledi: 

DEĞİŞ TOKUŞ MODELİ

‘Bosna Hersek’te çok hırslı ve başarılı olmak isteyen büyük yeteneklerin olduğunu düşünüyorum. Bizmi oyuncu profilimiz belli. Yıldız olabilecek isimler üzerinde duruyoruz. Bosna Hersek’teki altyapılardan oyuncu değiş tokuşu yapabiliriz. Burada gerçekten iyi oynayan oyuncular var. Türkiye’de forma giyen Bosna Hersekli futbolcular her zaman başarılı olur. Bir Anadolu kulübü olarak Saraybosna’yı Bursa ile kardeş şehir olarak görüyoruz. Biz burada iki ülke arasında bir köprü olabiliriz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X