Yeni Başkan Turgay Üntut

Bursa Emniyet Müdürlüğünü Güçlendirme Derneği’nin Başkanlığı’na Turgay Üntut getirildi.

Yeni Başkan Turgay Üntut

Yeni seçilen yönetim, önceki gün Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı ziyaret etti. Dernek Başkanı Turgay Üntut ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Emniyet Müdürü Selami Yıldız polis teşkilatına verdikleri destekten dolayı emniyet gönüllülerine teşekkür etti. 

Başkan Üntut ise Bursa’da huzur ve güven ortamının korunması amacıyla görev yapan polis teşkilatına gerek maddi, gerek manevi katkı sağlama amacıyla derneğin faaliyet yürüttüğünü açıklayarak, “Emniyet teşkilatına ait hizmet binalarını ve lojmanlarının bakım ve onarımına maddi katkı sağlıyoruz. Ayrıca ihtiyaç halinde hizmet ve lojman binası inşa ederek polis teşkilatımıza hibe ediyoruz. Sürekli gelişim gösteren bilişim alanında, emniyet birimlerinin teknolojik gelişmeleri yakından takip edebilmesi, siber birimin daha verimli çalışabilmesi açısından gerekli olan tüm elektronik, internet, büro makineleri ve cihaz alımları konusunda destek sağlamaktayız’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X