Yeni başkan Üstündağ

Tek aday olarak Voleybol Federasyonu seçimlerine giren Mehmet Akif Üstündağ’ın yönetiminde Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Koordinatörü Ersin Yılmaz da yer aldı.

Yeni başkan Üstündağ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 4. Olağan Genel Kurulu’na tek aday olarak giren Mehmet Akif Üstündağ, başkanlığa seçilirken, Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Koordinatörü Ersin Yılmaz da 1 dönem aranın ardından yeniden yönetimde yer aldı. Ankara’daki The Green Park Hotel’de gerçekleştirilen genel kurulda, 197 delegeden 129’u oy kullandı. Seçime tek aday olarak giren Mehmet Akif Üstündağ, oyların 128’ini alarak federasyonun yeni başkanı oldu. Mevcut başkan Özkan Mutlugil’in aday olmadığı genel kurulda bir oy geçersiz sayıldı.

CAMİANIN EVLADIYIM

10 yıldır TVF yönetiminde etkin görev aldığını belirten Üstündağ, voleybol ailesinin ortak talebi üzerine başkan adayı olduğunu söyledi. Voleybolda ilk defa tek adaylı seçime gidildiğine dikkati çeken Üstündağ, “Bu camianın bir evladıyım, layık olmaya çalışacağım. Olamadığım gün itibarıyla bırakıp gitmesini bilecek bir insanım. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Ulusal ve uluslararası organizasyonların her bölgeye götürüleceğinin altını çizen Üstündağ, milli takımların başarısı için de her türlü fedakarlığın yapılacağını kaydetti.

İşte yeni yönetim

Mehmet Akif Üstündağ’ın başkanlığındaki TVF Yönetim Kurulu’nda Ersin Yılmaz’ın yanısıra Alper Sedat Aslandaş, Bahar Mert Üçoklar, Ahmet Göksu, Suat Güler, Ergin Kaya, Metin Mengüç, Suat Baylan, Ayşe Nihan Salkaya, Kurtaran Mumcu, Memduh Sayıner, Mümin Altunışık, Zülfikar Gürcan ve Necip Sever yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X