Yeni binada 6 aylık rötar

Emniyet Müdürü Yıldız, Nilüfer’deki 5 katlı modern binaya taşınacakları tarihi açıkladı: En geç Haziran’da yeni yerimizdeyiz.

Yeni binada 6 aylık rötar

OKTAY KAYALAR

Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan Emniyet Müdürlüğü binasının ihtiyaca cevap verememesi nedeniyle İhsaniye Fatih Sultan Mehmet Bulavarı girişindeki yeni binanın temeli 2002 yılında atıldı. Büyük bir bölümü tamamlanan 5 katlı bina, ödenek yetersizliği yüzünden bugüne kadar bitirilemedi.

Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın Bursa’da göreve gelir gelmez ilk işi atıl durumdaki binaya el atmak oldu. Yıldız’ın girişimleriyle yeniden ihale edilen binanın yıl sonuna doğru bitirilmesi planlanıyordu. 

İÇ DİZAYNI YAPILIYOR

14 bin 370 metrekare alana kurulan Avrupa standartlarına uygun 5 katlı modern binanın teslimi daha önce planlanan tarihe yetişmiyor. Emniyet Müdürü Yıldız, iç dizayn çalışmalarına geçilen binayı hizmete açmak için geri sayımın sürdüğünü belirterek,  ‘Bizim gönlünüzden geçen binanın Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yılının kutlanacağı 10 Nisan’a yetişmesi. Ama, aksi bir durum yaşanmazsa Haziran’da hizmete hazır durumda olacak’ dedi.

ESKİ BİNA NE OLACAK

Yıldız, Emniyet Müdürlüğü’nün Fomara’daki binasını Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak kullanmayı düşündüklerini sözlerine ekleyerek, ‘Fomamada bulunan Personel, Evrak Arşiv, İstihbarat,Terör ve Güvenlik Şube Müdürlüğü yeni binada hizmet verecek. Halen Fomara Emniyet Müdürlüğü’nde hizmette olan Pasaport Şube Müdürlüğünü ise Trafik Tescil Şube Müdürlüğü’nün bulunduğu Acemler’deki binayı taşımayı düşünüyoruz’ şeklinde konuştu. Yıldız ayrıca,  İnhsaniye’deki yeni emniyet binasında basın mensuplarına da yer ayrılacağı müjdesini verdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X