Yeni bir anlayışla BSMMMO’yu yönetmeye adayız

Bursa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Uludağ Meslekte Birlik Grubu’nun Başkan Adayı Ali Erdoğan, önceki gün Olay Medya’yı ziyaret etti.

Yeni bir anlayışla BSMMMO’yu yönetmeye adayız

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

 

Erdoğan, burada yaptığı açıklamada, grup olarak yeni bir anlayış, farklı bir söylem ve yöntem ile BSMMMO’yu yönetmeye talip olduklarını söyledi. Mesleğin sorunlarını iyi bildiklerini kaydeden Erdoğan, ”Bunların çözümüne odaklanmak hedeflerimiz arasındadır. Sorunlarımızın çözümü esnasında hiçbir kurum ve kuruluş ile polemiğe girmeden, akılcı ve makul öneriler sunacağız. Bu 4 bin 530 meslektaşımızın sesini ve gücünü ortaya koymaktır” dedi. 

Oda üyelerinin sadece seçim dönemlerinde hatırlanan bireyler olmayacağının altını çizen Erdoğan, ”Bizler meslektaşlarımızın kendi hür iradesi ile sorunlarının çözümüne katkı sağlayanlara destek vereceklerine inanıyoruz. Geçen 26 yıllık süreç içinde üst birliğimiz çok fazla yol katedememiştir. Oluşturulan gündemler karşısında tüm meslektaşlarımızla ortak paydada buluşup tek ses olabilmek en önemli gayelerimizdendir” diye konuştu. Ali Erdoğan, hiçbir siyasi ideolojinin arka bahçesi olmadıklarını da sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X