Yeni bir Game of Thrones dizisi geliyor!

Kült dizi ‘Game of Thrones’un yeni bir devam projesi geliyor. Kit Harington’ın hayat verdiği Jon Snow’u odak noktasına alacak seri için resmen düğmeye basıldı.

Yeni bir Game of Thrones dizisi geliyor!

Televizyon dünyasında bir döneme damgasını vuran kült dizi ‘Game of Thrones’ serisinin spin-off’u ‘House of the Dragon’ için geri sayım sürerken yeni bir spin-off haberi dizinin hayranları arasında heyecan yarattı.

avalon-0538796100

The Hollywood Reporter’ın haberine göre, Jon Snow’u odak noktasına alacak bir seri için daha düğmeye resmen basıldı. Game of Thrones’un son sezonunda Jon Snow, Demir Taht’ın potansiyel varisi Aegon Targaryen olduğunu keşfediyor, finalde Westeros’tan sürgün edilip, eski hayatını geride bırakmak üzere Yedi Krallık’ın kuzey sınırındaki Duvar’a geri dönüyordu.

Gelen haberlere göre, karakterin öyküsü kaldığı yerden devam edecek ve Kit Harington, kendisine iki Emmy adaylığı getiren role dönüş yapacak. Sosyal medyada geniş yankı bulan proje Arya Stark, Sansa Stark ve Brienne of Tarth gibi karakterlerin dönüşü için de açık kapı olarak yorumlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X