Yeni bir sayfa açalım!

Son 5 maçta sıfır çeken Timsah, genç teknik adamla çıkacağı ilk mücadeleyi kazanarak hem tehlikeli bölgeden uzaklaşmak, hem de ilerleyen haftalar için moral bulmak istiyor. Torku Arena’daki maç 16.00’da başlayacak.

Yeni bir sayfa açalım!

Spor Toto Süper Lig’de çalkantılı bir süreçten geçen ve son 5 maçta sıfır çeken Bursaspor, bugün Torku Konyaspor’un konuğu oluyor. Torku Arena’da saat 16.00’da başlayacak olan kritik karşılaşmada Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Hafta arasınnda Ziraat Türkiye Kupası B Grubundaki ilk maçında Büyükçekmece Tepecikspor’u İstanbul’da 3-2 mağlup eden Timsah, yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile çıkacağı ilk mücadeleyi kazanarak hem tehlikeli bölgeden uzaklaşmak, hem de ilerleyen haftalar için moral bulmak istiyor.

HOLMEN VE ALİ TURAN CEZALI

Hamza Hamzaoğlu’nun ilk maçında sahaya nasıl bir 11 çıkaracağı merakla bekleniyor. Genç teknik adamın, yeşil beyazlı ekiple ilgili detaylı bir bilgiye sahip olduğu ve ona göre bir karar vereceği bildirildi. Hamzaoğlu’nun kalede Mert Günok’a şans vermeyi düşündüğü belirtildi. Aykut Kocaman yönetiminde bu sezon daha istikrarlı bir görüntü çizen Torku Konyaspor’da Sissoko, Meha ve Junior sakatlıkları Holmen ve Ali Turan ise cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.

STAT: Torku Arena

SAAT: 16.00

HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu, Oğuz Terzi, Serkan Olguncan 

EKSİK: Sissoko, Meha, Junior, Holmen, Ali Turan

EKSİK: Erdem

BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı 30 TL

16.00 LİG TV/Canlı

KONYASPOR

30 Serkan Kırıntılı

5 Selim Ay

54 Mehmet Uslu

42 Abdülkerim Bardakcı

26 Jagos Vukovic

25 Riad Bajic

80 Uğur İnceman

7 Ömer Ali Şahiner

8 Ali Çamdalı

9 Dimitar Rangelov

14 Kibong Mbamba

BURSASPOR

17 Mert Günok

82 Luis Advincula

4 Serdar Aziz

13 Dany Nounkeu

23 Aziz Eraltay

21 Hajime Hosogai

5 Bekir Yılmaz

3 Emre Taşdemir

10 Filipe Josue

77 Balazs Dzsudsak

15 Tomas Necid

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X