Yeni Citroen C-Elysee yenilendi

Citroën’in Türkiye’de en fazla satış gerçekleştirdiği modeli olan B sınıfı sedan C-Elysée, yenilenerek Citroen İnallar Yalova Yolu ve İzmir Yolu Plazalarındaki yerini aldı.

Yeni Citroen C-Elysee yenilendi

Firmadan yapılan açıklamada, ”Yeni ön tampon ve ızgara, üç boyutlu arka LED far grubu, üç boyutlu 16 inch jantlar ve yeni gövde renkleriyle daha prestijli bir dış görünüme kavuşan, kabin içinde ise Car Play özellikli mirror screen 7 inch dokunmatik ekran gibi üst donanım özellikleriyle daha konforlu hale gelen C-Elysée, B segmenti sedan pazarının en popüler 3 modelinden biri olarak iddialı konumunu sürdürmeyi planlıyor. 1.6 e-HDi 92 HP dizel ve 1.2 Puretech 82 HP benzinli motor seçenekleri mevcut. Shine donanım paketinde mirror screen 7 inch dokunmatik ekran gibi üst donanım özellikleri sunuluyor. ‘Yeni C-Elysée’nin günümüzün teknolojik beklentilerini akıllı telefonların araç ile entegre edilebilmesini sağlayarak karşılıyor. 3 farklı donanım (Live, Feel, Shine) ve 2 motor (1.6 e-HDi 92 HP dizel ve 1.2 Puretech 82 HP benzinli) seçeneğine sahip olan Yeni Citroën C-Elysée’nin fiyatı 59 bin 500 liradan başlıyor” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X