Yeni CR-V beğeni topluyor

İnallar Otomotiv, makyajlanan dizel motor ve otomatik şanzıman CRV’yi Bursalılar’ın beğenisine sundu.

Yeni CR-V beğeni topluyor

ASLIHAN AYDIN

 

Dün başlayan lansmanda araç beğeni topluyor. Test sürüşleri bugün de devam edecek. Honda İnallar Satış Yöneticisi Özge Bahar, araç hakkında bilgi verdi. 

Bahar, ”Avrupa pazarına özel olarak geliştirilen ve 2,2 litrelik i-DTEC dizel motorun yerini alan 1,6 litre 9 ileri yeni dizel otomatik daha ekonomik bir otomobile dönüşen CR-V, iki aşamalı turbo sayesinde elde edilen 160 bg güç ve 350 Nm tork değeriyle performans açısından oldukça iddialı” dedi. Motorun iç sürtünmesinin yüzde 37 azaltıldığına da dikkat çeken Bahar, bunun düşük tüketim rakamlarındaki bir başka etken olduğunun altını çizdi.

ARTIK DAHA İDDİALI

Aracın sürüş karakteri ve konfor açısından da artık daha iddialı olduğunu dile getiren Bahar, ”Yürüyen aksamında bazı önemli modifikasyonlar yapılan otomobilin ön ve arka iz genişliği 15 mm kadar artırılırken, kamber açısı da gövde hareketlerini dengelemek adına yarım derece kadar yükseltilmiştir” diye konuştu. Özge Bahar, yeni bir ön tasarıma sahip CR-V’nin Türkiye pazarına 5 farklı donanım paketiyle giriş yaptığını vurgulayarak, ”Dream, Premium, Elegance, Executive ve Executive + donanım seviyelerinin tamamı 1,6 i-DTEC dizel motorla İnallar Otomotiv’den satın alınabilecek” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X