Yeni Divan işbaşı yaptı

9 yıl Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı’nda önemli işlere imza atan Kadir Şankaya, görevi dün İdris Sevinç ve ekibine teslim etti.

Yeni Divan işbaşı yaptı

Seçimli Olağan Divan Kurulu toplantısında Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı’na seçilen İdris Sevinç mazbaatasını aldı.

Özlüce Tesislerinde gerçekleştirilen devri teslim töreninde konuşan ve 9 yıl Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Kadir Şankaya görevi yeni başkan İdris Sevinç’e bıraktı. Şankaya , İdris Sevinç başkanlığındaki yeni yönetimin güzel işlere imza atacağına inandığını belirterek ‘Ne mutlu bize ki bugüne kadar kazasız belasız Divan’ı buralara getirdik. İnşallah bundan sonra bizim divan kurulumuzdan daha iyi işler yaparlar.Hepimiz Bursaspor için varız. Biz evladımızı yalnız bırakmayız.’ dedi. 

DESTEK ALACAĞIZ

Yeni Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç Bursaspor’u daha enerjik, kamuoyunda daha vizyonel bir konuma getirmek için göreve talip olduklarını belirtti. Sevinç şunları söyledi: ‘Kongrede Bursasporumuz kazanmıştır. Yılların engin tecrübeleriyle sayın başkanımızdan ve yönetimindeki arkadaşlarından muhakkak ki lojistik destek isteyeceğiz ve alacağız. Çünkü Bursaspor hepimizin, tüm Bursasporluların ortak paydasıdır.Ben diğer yönetici kardeşlerimizin de burada olmalarını isterdim. Bundan sonra Kadir ağabeyimizin kapısını daha fazla aşındıracağımızı belirtmek istiyorum. Oy veren, vermeyen tüm arkadaşlarımız bizim canımızdır. Her şeyden önce öz ve öz Bursasporludur.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X