Yeni dizisini Bursa’da çekecek!

Yeni sezonda ekranda Fatih Sultan Mehmet’i canlandıracak olan Kenan İmirzalıoğlu, merakla beklenen dizisinin savaş sahneleri için Karacabey’de kamera karşısına geçecek.

Yeni dizisini Bursa’da çekecek!

TEKNİK EKİP KEŞİF YAPTI

Kenan İmirzalıoğlu’nun Fatih Sultan Mehmet olarak ekrana geleceği dönem dizisinin detayları netleşirken, savaş sahnelerinin Karacabey’de çekilmesine karar verildi. Çekimlerin yapılacağı alanların keşfi için Karacabey’e gelen yönetmen Altan Dönmez ile O3 Medya yetkilileri, Longoz başta olmak üzere çeşitli noktaları inceledi. Ekibi ilçede ağırlamaktan mutlu olduklarını söyleyen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘Ulubatlı Hasan gibi bir yiğidin doğduğu bu topraklarda, Fatih Sultan Mehmet’in canlandırılması da bizim için ayrı bir mutluluk’ dedi.

BOL YILDIZLI KADRO

Fatih Sultan Mehmet’i Kenan İmirzalıoğlu’nun oynayacağı dizide usta oyuncular Ahmet Mümtaz Taylan ve Çetin Tekindor’un isimlerinin netleştiği öğrenilirken, yapımın kadın yıldızları içinse arayışlar sürüyor. Dizide yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na Tuba Büyüküstün yada Elçin Sangu’nun eşlik edeceği iddiaları güçlenirken, yapım şirketi O3 Medya, henüz bu konuda resmi bir açıklama yapmadı. Yeni sezonda ekrana gelecek olan dizinin çekimlerinin önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor.

 

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, set ekibini ilçelerinde ağırlamaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

O3 Medya yetkilileri, Longoz başta olmak üzere Karacabey’in çeşitli noktalarını inceledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X