Yeni dönem çalışmaları start aldı

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD), Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) ve Yeşim Tekstil liderliğinde oluşturulan Kadının Güçlenmesi Bursa Platformu’nun yeni dönemdeki ilk toplantısı BUSİAD Evi’nde gerçekleştirildi.

Yeni dönem çalışmaları start aldı

Yılın başından bu yana çeşitli toplantılar gerçekleştirilen ve en son Nisan ayında çalıştay düzenleyen platform üyesi firma temsilcileri; toplumsal cinsiyet eşitliği alanında çalışmalar yapan firmaların deneyimlerini paylaşmak ve söz konusu örnek çalışmalarla ilgili bilgi alış verişinde bulunmak amacıyla bir araya geldi. Bu doğrultuda düzenlenen dönemin ilk toplantısına, Borusan Holding Kurumsal İletişim Direktörü Şule Yücebıyık konuşmacı olarak katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Global Compact Kadının Güçlenmesi Çalışma Grubu Eş Başkanı ve Yeşim Tekstil Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Cesur, yaz döneminin ardından eylül ayı ile birlikte Bursa özelindeki platform çalışmalarına yeniden hız verdiklerini söyledi. Şule Yücebıyık da, holding bünyesinde yer alan ‘Borusan Eşittir Cinsiyet Eşitliği Platformu’ çalışmaları ve IFC Raporu’nda da adı geçen organize sanayi bölgelerinde çalışan kadın işçilerin çocukları için kreş imkânı sağlayan ‘Annemin İşi Benim Geleceğim’ projesi hakkında bilgi verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X