Yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlık

Okulların kapanmasıyla birlikte yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlık çalışmaları devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Orhaneli’ni ziyareü ederek, yeni eğitim-öğretim dönemi öncesi incelemelerde bulundu.

Yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlık

OSMAN SAK

İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, hem tamamlanan eğitim-öğretim döneminin genel bir değerlendirmesi hem de yeni eğitim-öğretim döneminde yürütülecek çalışmalarla ilçeleri ziyaret ederek ilçe müdürlerinden bilgi alıyor.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Bilici ile birlikte Orhaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştiren Dülger, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tayır’dan ilçedeki eğitim-öğretim, sosyal ve kültürel faaliyetler ile inşaat, yatırım ve onarımlar hakkında bilgi aldı.

Sonrasında okul ve kurum müdürlerinin katıldığı bir toplantı gerçekleştiren Dülger, Bakanlığın temel eğitim politikaları, yatırım ve onarımlar ile okul yöneticiliği ile ilgili bilgiler verdi, okul müdürlerinden gelen soruları cevapladı.

Dülger, daha sonra yapımı devam eden Orhaneli Ahmet Necati Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X